vyzkousejte-demo-avatar-the-game
Novinka Vyzkoušejte demo Avatar: The Game

Vyzkoušejte demo Avatar: The Game

sleepless.

sleepless.

17. 11. 2009 02:45 19
Reklama

Ještě se vám bude stýskat po klidných dobách, kdy jste si museli lámat jednou za pár let hlavu a vyprazdňovat prasátka při koupi nové grafické karty. Takové, co vám zase na chvilku umožní hrát nejnovější hry tak, jak se sluší a patří. Videoherní adaptace velkofimu Avatar Jamese Camerona totiž pomaloučku potichoučku přináší dobu, kdy si budete muset pečlivě vybírat grafickou kartu, k tomu ten správný 3D monitor a navíc ještě nějaké vhodné brýle.

James Cameron‘s Avatar: The Game by totiž měla být první velkou hrou, která implementaci podpory 3D zobrazení 3D Vision nabídne ve smysluplné podobě. Tedy tak, aby to zážitek z hraní opravdu prohloubilo a zintezivnělo. Zdali tomu tak skutečně je, to už si můžete vyzkoušet v této hratelné demoverzi. Pokud doma máte 3D monitor a 3D brýle, můžete se ponořit do 3D prostoru. Pokud tohle vybavení nemáte, zkuste se ponořit alespoň do hry samotné, která tak jako tak vypadá na pohled krásně.

Demo jsme zkoušeli, nabízí jednu úroveň ze hry za RDA, čili si vyzkoušíte roli vojáčka. Mise je to celkem dlouhá, prubnete ovládání letadlokoptéry, robota a přinejmenším dvou vozítek, a k tomu samozřejmě boj proti džungli a jejímu obyvatelstvu, včetně jednoho bosáka. Upřímně řečeno, ta hra se nejeví vůbec zle. Kdyby dopadla jako blahé paměti King Kong, tak bychom se vůbec nezlobili. Ale, přesvědčit se můžete sami. Stačí si stáhnout demo.

A mimochodem, kdyby vám to v průběhu instalace dema zahlásilo nějakou chybku, tak se ničeho nelekejte, dejte „ignore“ a nechte instalaci dokončit. Demo bude fungovat bez problémů. Jinak obrázky natípané z demoverze si můžete prohlédnout pod textem novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama