Vývojáři RE: Village osvětlují návrat Ethana
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Vývojáři RE: Village osvětlují návrat Ethana

Vývojáři RE: Village osvětlují návrat Ethana

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 2. 2021 09:30

Už od prvního traileru není žádným tajemstvím, že Resident Evil: Village přinese další kapitolu příběhu Ethana Winterse. Až do nynější chvíle jsme ale neslyšeli, co konkrétně vývojáře k této volbě vedlo.

Reklama

Vysvětlení nám poskytlo nejnovější číslo oficiálního magazínu PlayStation. V něm se vývojáři otevřeně přiznali, že hlavním důvodem k návratu Ethana, a potažmo jeho ženy byl především vztah, který si k postavám během vývoje sedmého dílu vybudovali.

„Vytváření budoucích konceptů a plánování bylo něco, co se v hlavách vývojářského týmu honilo už od zakončení prací na Resident Evil 7. A jelikož Ethan přirostl členům studia za tuto dobu poměrně k srdci, nabyli jsme přesvědčení, že ještě nechceme jeho příběh definitivně opustit. Bylo naším přáním, aby mohli hráči znovu prožít další díl jeho očima. Koneckonců, hovoříme zde o přímém pokračování sedmého dílu," prohlásil producent Peter Fabiano.

Dodatečně došlo k upřesnění, že přimknutí k zavedené postavě pomohlo týmu udržet v průběhu vývoje konstantní vizi a rovněž vytvořit jeden z nejpůsobivějších herních hororů. Nakolik se tato ambiciózní tvrzení skutečně potvrdí, o tom se osobně přesvědčíme 7 května, kdy Resident Evil: Village vychází na PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One a PC

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama