Vývojáři Halo Infinite zahání obavy ohledně neukázání příběhové kampaně
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Vývojáři Halo Infinite zahání obavy ohledně neukázání příběhové kampaně

Vývojáři Halo Infinite zahání obavy ohledně neukázání příběhové kampaně

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 8. 2021 08:45 2

Ani E3, ani Gamescom, ani žádná jiná herní akce. Příběhová část Halo Infinite vynechala příležitost všech prezentací letošního roku, a není tak náhoda, že skalní fanoušci série začínají pomalu, ale jistě přemítat, co zkraje prosince vlastně dostanou. Tím spíše, když se studio těsně před začátkem Gamescomu zmínilo, že finální produkt nezahrne při vydání tradiční kooperaci ani editor map Forge. Jak nicméně nastiňují sami vývojáři, jejich primárním důvodem pro skromnou prezentaci singleplayeru je postupující snaha o začištění chyb.

Reklama

  • Studio 343 reaguje na pochybnosti spojené s příběhovou kampaní Halo
  • Upozorňují, že už se nyní věnují výhradně ladění technických nedostatků

Podobně jako dříve i nejnovější sada informací od studia 343 přichází skrze blogovou stránku Halo Waypoint. Vývojáři zde v zastoupení kreativního ředitele Josepha Statena vysvětlují, že se aktuálně nachází v „shutdown“ režimu, kdy adresují zásadní nedostatky, které ve hře zbývají. Kromě bugů má tento proces obnášet i pokračující optimalizaci všech verzí, tedy od nejslabšího Xboxu One, přes Xbox Series až po potenciálně nejvýkonnější PC.

Největší úsilí podle Statena nicméně proudí do vycizelování rozsáhlého, otevřenějšího světa, jenž je pro sérii novinkou a který i přes začlenění větších map ve starších dílech staví před zástupce týmu značnou výzvu. Jmenovitě tento aspekt – míněno časová dotace spojená s otestováním propriet navázaných na rostoucí herní lokace – byla jedním z důvodů, proč jsme se od loňského odkladu nedočkali delšího traileru z kampaně, neřkuli gameplay ukázky. Jak totiž Staten navazuje, investice, kterou by vytvoření obdobného videa vyžadovalo, jednoduše není něco, co si může tým v aktuální fázi vývoje dovolit.

Halo Infinite zamíří 8. prosince na Xbox One, Xbox Series a PC

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama