Americký výrobce chystá oficiální mýdlo Halo, slaví s ním 20 let série
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Americký výrobce chystá oficiální mýdlo Halo, slaví s ním 20 let série

Americký výrobce chystá oficiální mýdlo Halo, slaví s ním 20 let série

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 10. 2021 11:13

Forem, jak oslavit výročí kultovní herní série, existuje celá řada. Jednou z těch méně obvyklých je kosmetika. Právě tak ale slaví dvacáté narozeniny sci-fi stříleček Halo americký výrobce Dr. Squatch. Nachystal speciální limitovanou edici tuhého mýdla Spartan Scrub. Hráči, kteří se s ním namydlí, se mají cítit jako skuteční supervojáci SPARTAN.

Reklama


K herní sérii se mýdlo váže hned několika způsoby. Samozřejmostí je tematický obal, kde je logo firmy vylepšené ikonickou helmou Master Chiefa. Obal jako takový je pak vyvedený v typických zelených barvách. To platí i pro samotnou kostku mýdla, která kombinuje vojenskou zelenou s oranžovou známou z hledí helmy. Vedle toho zároveň firma uvádí, že je mýdlo vyrobeno z bylinek a dalších produktů inspirovaných univerzem Halo. V mýdle by se tedy měl vyskytovat kořen hortenzie, kalistemon, bukvice lékařská, pelyněk, yuzu a dřevo z cedru. V praxi jej ale samozřejmě tvoří hlavně aromatické oleje.

Americký výrobce chystá oficiální mýdlo Halo, slaví s ním 20 let série
i Zdroj: Hrej.cz

Skutečně použité ingredience jsou z trvale udržitelných zdrojů a plně přírodního původu. Předplatitelé programu výrobce dostanou mýdlo 29. října, do volného prodeje se dostane na začátku listopadu. Zatím není jasné, zda produkt bude oficiálně dostupný v České republice. Neoficiální cestou ale jistě mýdlo zaslat do Evropy půjde, sběratelé tedy můžou začít vyhlížet listingy na internetových aukcích.

Šestý regulérní díl série, Halo Infinite, vychází 8. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama