Vývoj Immortality od autora Her Story a Telling Lies nabral zpoždění, Sam Barlow nabídl náhradní termín
i Zdroj: Half Mermaid
Immortality Novinka Vývoj Immortality od autora Her Story a Telling Lies nabral zpoždění, Sam Barlow nabídl náhradní termín

Vývoj Immortality od autora Her Story a Telling Lies nabral zpoždění, Sam Barlow nabídl náhradní termín

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 7. 2022 09:27

Koncem měsíce se měl dostavit další mysteriózní příběh z pera Sama Barlowa v podobě adventury Immortality. Hra však potřebuje trochu více péče, než bylo zamýšleno, její vydání se tedy opozdí.

Reklama

  • Immortality v červenci nevyjde
  • Vývojáři potřebují více času na finální úpravy
  • Hra dorazí až 30. srpna

Studio Half Mermaid Productions, které spolu s Barlowem na novince pracuje, se už blíží k finální rovince, cílovou pásku ale protne o něco později. Naštěstí nejde o nikterak zásadní zpoždění. Hra měla vyjít 26. července, autoři termín posunuli na 30. srpna.

Příspěvek na Twitteru vysvětluje, že důvodem je snaha o finální začištění, aby se k hráčům dostal vycizelovaný zážitek. “Doufáme, že všichni, kteří hru očekávají, pochopí toto nutné zlo a budou pokračovat v přípravě na nejkomplexnější záhadu, kterou jsme se kdy snažili rozlousknout: Co se stalo s Marissou Marcel?”

Pokud vám jméno nic neříká, vězte, že jde o fiktivní herečku, která se objevila ve třech různých filmech. Ty z nějakého prazvlášního důvodu nikdy nevyšly, Marissa navíc zmizela. Vaším úkolem bude pospojovat klíčové detaily z konkrétních snímků a zjistit, co se vlastně stalo. Hra míří na PC a Xbox Series, v den vydání se zpřístupní také v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama