Sam Barlow naznačil pokračování Her Story
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sam Barlow naznačil pokračování Her Story

Sam Barlow naznačil pokračování Her Story

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 1. 2016 15:59 1
Reklama

Pokud jste pozorně poslouchali naše vyhlašování ankety Invaze, narazili jste na debatu ohledně Her Story. Šlo o nenápadnou, zpracováním spíše minimalistickou záležitost, která však představila nové možnosti, jak vyprávět adventuru. V podstatě jsme se shodli na tom, že nemůže dostat pokračování a hle – její autor Sam Barlow mluví na Twitteru úplně jinak.

Vypustil do světa scan rámcového scénáře hry, kterou nazývá Her Story 2, jak ale později uvedl, jedná se pouze o pracovní název. Skutečného pokračování se tedy zřejmě nedočkáme, půjde ale o další podobnou hru ve stylu, který Barlow loni nastavil.

Jak sám přiznává, bylo by od něj doslova „neslušné“, kdyby ve hře nebyli živí herci, vyhýbá se však dalším detailům, které by mohly odhalit víc. Nabízí se hned několik příhodných jmen, jako například His Story nebo Her Another Story, vše je ale podle Barlowa ještě předčasné.

Na každý pád je příjemné sledovat, že Barlow není z těch, kdo se po jedné vynikající hře odsune do pozadí a bude na svůj netradiční počin vzpomínat jen jako na experiment, který si v legendách a přáních fanoušků žije svůj vlastní život.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama