Vývoj GTA 6 se prý potýká s velkými problémy, údajně za to může odchod Dana Housera
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto Novinka Vývoj GTA 6 se prý potýká s velkými problémy, údajně za to může odchod Dana Housera

Vývoj GTA 6 se prý potýká s velkými problémy, údajně za to může odchod Dana Housera

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 11. 2021 17:45 1

Spekulací ohledně Grand Theft Auto 6 se již v průběhu let vyrojilo mnoho. Pochopitelně jde o neoficiální informace, naprostá většina z nich se ale týkala pouze podoby hry jako takové. Mag Chris, youtuber a údajný insider Rockstaru, nám ale v novém videu prozrazuje jak na tom je vývoj nového dílu z personálního pohledu.

Reklama

  • Dle insidera Maga Chrise je vývoj GTA 6 ve velkých problémech
  • Přirovnává ho k “vývojářskému peklu”
  • Samotný vývoj byl po odchodu Housera restartován, příběh samotný byl už několikrát přepsán, tvrdí Chris

A nevypadá to vůbec dobře. Dle jeho slov se totiž vývoj nového dílu potýká s velkými problémy a celá situace připomíná pozadí vývoje nechvalně proslulého fiaska Anthem. Chris označuje současnou situaci za „vývojářské peklo“, to vše kvůli odchodu jednoho ze zakladatelů a stavebních kamenů studia (i série GTA) Dana Housera. Od této doby byl prý scénář GTA 6 přepsán hned několikrát a celý vývoj dokonce měl být restartován. Hra by také měla být “vhodná pro dnešní publikum”. Co to znamená můžeme jen hádat, teoreticky by se však autoři mohli snažit “obrousit hrany”, aby titul nebyl tak kontroverzní jako předchozí díly série.

Prý jde o vůbec nejchaotičtější projekt v historii Rockstaru, přičemž Take-Two původně plánovalo hru oznámit už minulý rok. I když Chris i na Twitteru tvrdí, že jde pouze o jeho vlastní poznatky, v několika případech ve videu tvrdí, že tyto informace potvrdil jeho zdroj velmi blízký vývoji. Zdrojové video si můžete pustit zde, Mag Chris je ale Francouz, je tedy nutné ovládat francouzštinu.

Stále se však jedná o nepotvrzené informace, je tedy nutné brát je s rezervou. Myslíte si, že mohl odchod klíčové osobnosti skutečně tak významně poznamenat vývoj nového Grand Theft Auto, nebo insider jen hledá senzaci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama