Vývoj Back 4 Blood končí. Autoři se přesouvají k dalšímu projektu
i Zdroj: Turtle Rock Studios / Warner Bros.
Back 4 Blood Novinka Vývoj Back 4 Blood končí. Autoři se přesouvají k dalšímu projektu

Vývoj Back 4 Blood končí. Autoři se přesouvají k dalšímu projektu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 2. 2023 21:07

Duchovní nástupce série Left 4 Dead, kooperativní zombie střílečka Back 4 Blood brzy uzavře svůj životní cyklus. Vývojáři ze studia Turtle Rock potvrdili, že už nechystají žádný další herní obsah, a že se začínají soustředit na další neoznámenou hru.

Reklama

  • Autoři Back 4 Blood ze studia Turtle Rock oznámili konec vývoje nového obsahu
  • Soustředí se na další hru

Akce vyšla v druhé polovině roku 2021, a i když nešlo o vyložený hit, i díky přítomnosti v předplatném Xbox Game Pass si hra našla poměrně rozsáhlou, věrnou a aktivní komunitu a postupem času se rozrostla o spoustu nového a zajímavého obsahu. Naposledy přišel v prosinci v podobě velké expanze River of Blood.

Teď už je ale čas udělat krok dál. Autoři na oficiálních stránkách avizují, že chystají další projekt, ale zároveň nejsou natolik ambiciózní, aby vedle něj živili i svou starší hru. "Turtle Rock Studios je na studio vyrábějící AAA hry vlastně docela malý tým. Nemáme dost lidí na to, abychom mohli pokračovat v práci na obsahu Back 4 Blood, zatímco rozjíždíme další hru - ano, další hru! Vzhledem k tomu je na čase, abychom sklopili hlavy, opřeli se do toho a pustili se do práce na další velké věci," vysvětlují své rozhodnutí.

Na druhou stranu ale hra rozhodně neumírá. Na všech platformách bude nadále podporovaná a nejspíš se dočká i technicky zaměřených patchů. Studio teď nějakou dobu nebude navenek příliš aktivní, ale slibuje, že chystá velké věci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama