Využijte Black Friday u produktů SteelSeries
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Využijte Black Friday u produktů SteelSeries

Využijte Black Friday u produktů SteelSeries

David Plecháček

David Plecháček

25. 11. 2019 15:30
Reklama

Zatímco některé společnosti již mají v těchto dnech Black Friday za sebou, jiné se na největší slevy roku teprve chystají. Společnost SteelSeries svou kampaň spouští právě dnes. Ode dneška až do 2. prosince můžete vybírat z následujícího hardwaru.

SteelSeries má v Black Friday akci několik herních myší a sluchátek. Pokud se zaměříme na dvě, které by vás mohli zajímat nejvíce, tak SteelSeries Rival 110 i SteelSeries Rival 310 mají optický snímač pohybu. Zatímco Rival 110 má ale senzor TrueMove1, tak Rival 310 obsahuje citlivější TrueMove3. A tím samozřejmě rozdíly nekončí, například levnější Rival 110 má maximální citlivost 7200 DPI, oproti tomu Rival 310 až 12000 DPI. Co se týče spínačů, i v nich má Rival 310 navrch. Jeho spínače Omron totiž vydrží až 50 milionů kliknutí, zatímco Rival 110 má vlastní spínače SteelSeries. Rozdílná je ale i cena, Rival 110 stojí v akci 599 korun, Rival 310 1099 korun.

Pokud jde o sluchátka, i v tomto případě můžeme mluvit o dvou konkrétních typech, o nižší a vyšší třídě. Tu nižší reprezentují sluchátka SteelSeries Arctis 5, tu nižší SteelSeries Arctis 3. I mezi nimi se nachází několik rozdílů, ať už jde o konektivitu, nebo kvalitu zvuku. Například Arctis 5 připojíte jen k počítači a PlayStationu 4, levnější Arctis 3 ale i k Nintendu Switch a Xboxu One. Na zařízeních, která prostorový zvuk podporují, si užijete 7.1 surround s oběma modely. Oba navíc mají stejný měnič reproduktoru, frekvenční rozsah, impedanci i citlivost. Arctis 5 jsou ale přeci jen prémiovějším kusem zařízení, takže disponují RGB podsvícením a celkově po designové stránce vynikají. Celou nabídku zlevněných produktů SteelSeries si můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama