Výprodej sběratelských edic za skvělou cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výprodej sběratelských edic za skvělou cenu

Výprodej sběratelských edic za skvělou cenu

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2018 16:32
Reklama

Moc často se to nestává, přece jenom většinou se po kusově omezených sběratelkách jen zapráší, proto byste tuhle šanci neměli propásnout. Na Xzone čistí sklady a zlevnili celou řadu luxusních sběratelských edic až na polovinu. Za tyhle peníze se na skladě už moc dlouho neohřejí.

Asi největším a také nejluxusnějším kouskem ve slevě je Project CARS 2 - Ultra Edition. Této edice vzniklo celosvětově pouze 1000 ks a v době vydání stála závratných 13 tisíc korun. Nyní si ji můžete pořídit jen za 5 tisíc a získat tak dokonalý model McLarenu 720S od renomovaného výrobce TSM-Model (jen samotné modely této značky stojí tisíce) a spoustu dalších předmětů.

Stejnou parádu udělá i obrovská krabice Destiny 2 - Collectors Edition. Za zlevněné 4 tisíce (původně 5999 Kč) dostanete velký Frontier batoh, který se dá nosit i jako brašna přes rameno, Expansion Pass, steelbook. A co hlavně - solární USB nabíječku se zabudovaným světlem! Takový bonus u hry jen tak nenajdete :)

Podobných chuťovek najdete ve slevě celou řadu. Wolfenstein II, Shadow of War, Tekken 7, poslední South Park, Syberia 3 a další hry ve speciálních edicích za skvělou cenu. Od všeho je na skladě pár kousků a další nebudou. Proto ukořistěte svoji sběratelku včas. Zítra už by nemusela být :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama