Vypnutí serverů zřejmě úplně zabije dvě singleplayerové hry Ubisoftu. Už nejsou v nabídce Steamu
i Zdroj: Steam / Ubisoft
Assassin's Creed Liberation HD Novinka Vypnutí serverů zřejmě úplně zabije dvě singleplayerové hry Ubisoftu. Už nejsou v nabídce Steamu

Vypnutí serverů zřejmě úplně zabije dvě singleplayerové hry Ubisoftu. Už nejsou v nabídce Steamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 7. 2022 12:17 2

Společnost Ubisoft zhruba před týdnem oznámila, že  v září vypne servery a online podporu celkem patnácti starším hrám vydaným mezi léty 2011 a 2019. V rámci oznámení upozorňovala na to, že tím některé tituly vedle multiplayeru přijdou i o svá DLC, a že tak úplně zanikne multiplayerová střílečka Space Junkies. Ve skutečnosti ale podobný osud potká další dva tituly.

Reklama

  • Kvůli vypínání serveru nebude možné hrát Assassin's Creed: Liberation HD a Silent Hunter 5
  • Konkrétně od 1. září

Konkrétně jde o původně handheldový spin-off Assassin's Creed: Liberation HD a námořní akci Silent Hunter 5. Obě hry dle všeho po vypnutí serverů vůbec nepůjde spustit. Tituly už nelze zakoupit na žádost vydavatele. Na Steamu se také může zájemce dočíst, že hra nebude od 1. září vůbec dostupná, což je stejné upozornění, jako na katalogové stránce zmíněných Space Junkies.

Ubisoft vypne multiplayer dalších 15 her, včetně DLC části z nich
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft vypne multiplayer dalších 15 her, včetně DLC části z nich

Seznam devadesáti her Ubisoftu, které v dubnu postihlo definitivní ukončení online podpory, a tedy i multiplayeru, roste o…

2. 7. 2022 18:20

Pokud tedy vlastníte dobrodružství Aveline de Grandpré nebo chcete zažít pár posledních ponorů v zatím posledním pokračování kultovní série Silent Hunter, máte čas do konce prázdnin. Připomínáme, že vedle toho přijdou o svá DLC Driver San Francisco, Splinter Cell Blacklist, Far Cry 3, Prince of Persia: The Forgotten Sands a Assassin’s Creed 3/Brotherhood.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama