Vylepšená verze Until Dawn dorazí v říjnu
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment / PlayStation Publishing LLC / Ballistic Moon
Until Dawn Novinka Vylepšená verze Until Dawn dorazí v říjnu

Vylepšená verze Until Dawn dorazí v říjnu

David Bernard

David Bernard

Na začátku října se dočkáme vydání přepracované verze oblíbeného hororového titulu Until Dawn. Spolu s datem vydání nám autoři přinášejí i srovnávací upoutávku, která představuje změny a vylepšení oproti původní hře.

Reklama

  • Vylepšená verze Until Dawn obdržela datum vydání
  • Dočkáme se 4. října 2024
  • Těšit se můžeme na znatelně vylepšený vizuál, přepracovaný prolog či novou hudbu
  • Podívejte se na srovnávací upoutávku

Během dnešního dne jsme se dočkali oznámení data vydání vylepšené verze oblíbeného herního hororu Until Dawn. To je naplánováno na 4. října 2024, kdy titul dorazí na PC a konzoli PlayStation 5. Tvůrci současně vydali upoutávku, která srovnává vylepšenou verzi s původní hrou z roku 2015.

Těšit se můžeme na razantně vylepšený vizuál, který využívá Unreal Engine 5. Autoři se zaměřili také na zvýšení filmového zážitku, a to prostřednictvím propracovanějších animací. I přesto, že bude děj hlavního příběhu zachován, dočkáme se přepracovaného prologu. Změn dozná i ovládání kamery/pohledu. Čekat máme také nový soundtrack a zvukový design. Příběh hry Until Dawn vypraví o osudu osmi přátel, kteří se vrací na horskou chatu, kde před rokem došlo ke zmizení dvojice jejich kamarádů. Z dovolené se během pár okamžiků stane noční můra a boj o přežití. Přepracovaná verze Until Dawn dorazí 4. října 2024, a to na PC a PlayStation 5.

Začalo natáčení filmové adaptace Until Dawn
i Zdroj: PlayStation Publishing LLC / Ballistic Moon

Začalo natáčení filmové adaptace Until Dawn

Příběh děsivého titulu Until Dawn se přenese na stříbrná plátna. Během dnešního dne jsme se dočkali oznámení o spuštění…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama