Začalo natáčení filmové adaptace Until Dawn
i Zdroj: PlayStation Publishing LLC / Ballistic Moon
Until Dawn Novinka Začalo natáčení filmové adaptace Until Dawn

Začalo natáčení filmové adaptace Until Dawn

David Bernard

David Bernard

Příběh děsivého titulu Until Dawn se přenese na stříbrná plátna. Během dnešního dne jsme se dočkali oznámení o spuštění produkce. Tvůrci mají s hororovým žánrem bohaté zkušenosti.

Reklama

  • Odstartovala produkce filmové adaptace Until Dawn
  • Snímku se ujal švédský filmař David F. Sandberg
  • Tvůrci mají s hororovým žánrem bohaté zkušenosti
  • Datum premiéry prozatím není známo
  • V následující době se dočkáme i přepracované verze hry

Když v roce 2015 vyšel hororový titul Until Dawn, okamžitě se těšil kladnému přijetí hráčů, kteří se u svých obrazovek rádi bojí. Britští tvůrci ze studia Supermassive Games v následujících letech pokračovali ve vydávání děsivých herních dobrodružství, ale na úspěch Until Dawn se v očích mnoha fanoušků navázat nepodařilo. Letos bychom se měli dočkat vylepšené verze, kterou si na starost vzalo studio Ballistic Moon. Pokud mimo hry milujete i filmovou tvorbu, jistě vás potěší zpráva, že odstartovalo natáčení stejnojmenného snímku. Until Dawn se tak dočká adaptace, která vám umožní prožít děsivý výlet na horskou chatu prostřednictvím odlišného média.

Začátek produkce byl oznámen prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální platformě X. Fanoušky hry jistě potěší údajná účast švédského herce Petera Stormare, který v původním titulu ztvárnil postavu doktora Hilla. Sekundovat by mu na plátně měli Maia Mitchell, Belmont Cameli, Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo a Odessa A’zion. Snímku se dle dostupných informací ujme švédský filmař David F. Sandberg (Zhasni a zemřeš, Annabelle 2: Zrození zla, Shazam!). Scénář má na starost dvojice Blair Butler (Pozvánka do pekla) a Gary Dauberman (To, Annabelle).

Tvůrci mají s hororovým žánrem bohaté zkušenosti a doufáme, že se adaptace vydaří. Jelikož produkce teprve započala, na datum premiéry si budeme muset nějaký čas počkat.

Hororovka Until Dawn se představuje v novém hávu pro PC a PS5
i Zdroj: Sony

Hororovka Until Dawn se představuje v novém hávu pro PC a PS5

Během akce State of Play došlo k představení vylepšené verze oblíbeného interaktivního hororu Until Dawn, který by měl…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama