vykaslete-se-na-jeziska
Novinka Vykašlete se na Ježíška!

Vykašlete se na Ježíška!

Erik Omar

Erik Omar

27. 11. 2010 10:55 11
Reklama

Vykašlete se na Ježíška! Finanční krize udělala své a náš vánoční návštěvník tak musí obracet každou korunku, aby mu zbylo alespoň na pár průměrně teplých ponožek. Navíc mu exekutoři zabavili Favorita, a tak si teď od souseda Klause (Santy, ne Václava) musí půjčovat sáně. Jelikož je však krize světová, muselo být i z amerického postroje propuštěno několik sobů včetně hvězdy Rudolfa, a tak nemůžeme počítat ani s dochvilností. Proto radši doporučujeme obstarat dárky na vlastní pěst, třeba v této atraktivní soutěži, kterou pro vás přichystala společnost Cenega:

Existují nabídky, které by rozumný člověk neměl odmítnout, a my vám přinášíme jednu z nich! V předvánočním shonu může být výběr vhodného dárku slušným oříškem, a proto jsme se vám rozhodli toto rozhodování usnadnit. Pokud si od dnešního dne koupíte jednu z osvědčených AAA her od společnosti 2K a pošlete SMS, můžete vyhrát některou ze skvělých cen!

Hrajeme o:

  • 10 x špičkovou 3D televizi LG
  • 10 x Apple iPhone 4
  • 10 x Sony Playstation 3
  • 200 x Mafia II 4GB USB flash disk ve tvaru useknutého prstu

Soutěže se můžete zúčastnit zakoupením titulů Mafia II (všechny verze a platformy), Borderlands: GOTY, Red Dead Redemption, Civilization V, Bioshock 2 a her ze série Grand Theft Auto. Podrobnosti a kompletní pravidla této akce naleznete na www.cenega.cz/soutez

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama