Vyhlížené Immortality od Sama Barlowa přichází na telefony. Výhodu mají předplatitelé Netflixu
i Zdroj: Half Mermaid Productions
Mobilní hraní Immortality Novinka Vyhlížené Immortality od Sama Barlowa přichází na telefony. Výhodu mají předplatitelé Netflixu

Vyhlížené Immortality od Sama Barlowa přichází na telefony. Výhodu mají předplatitelé Netflixu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 11. 2022 10:40

Investigativní videohru Immortality si můžete od konce srpna zahrát na počítačích a konzolích Xbox. Nyní, po měsících čekání, hra konečně míří na mobilní platformy. Potěší však pouze předplatitele Netflixu.

Reklama

  • Immortality přichází konečně na mobilní telefony
  • Zahrát si ji budou moci pouze předplatitelé služby Netflix
  • Hraná příběhovka byla nominována na dvě ceny Game Awards

V Immortality bude vaším cílem pomocí starých videozáznamů rozkrývat příběh herečky Marissy Marcel. Autor Sam Barlow proslul zejména svým prvním velkým dílem, a sice interaktivním filmem Her Story, který se po premiéře na PC v roce 2015 dočkal také mobilních verzí.

Hra je dostupná jak pro Android, tak pro iOS, ale pouze předplatitelům streamovací služby Netflix. To je vcelku zklamání, pokud o seriály a filmy nestojíte, interaktivní zážitek z Immortality byste však rádi prožili, máte smůlu. Pro instalaci budete na svém telefonu potřebovat 12 GB místa.

Tvůrci se na Twitteru chlubí tím, že Immortality bylo na nadcházejících Game Awards nominováno do kategorie nejlepší příběh a nejlepší herní režie. Kromě telefonů a tabletů je hra dostupná pro PC i Mac na Steamu a také pro konzole Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama