Vyhlášení soutěže o superhrdinské disky Seagate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhlášení soutěže o superhrdinské disky Seagate

Vyhlášení soutěže o superhrdinské disky Seagate

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2021 10:17

V první polovině dubna jsme spustili soutěž o stylové mobilní disky Seagate pro váš PlayStation 4 nebo PC. Zájem nás potěšil, vyhrát ale může jen jeden, tedy... v tomto případě jen tři soutěžící. Z došlých odpovědí jsme náhodně vybrali tři vítěze. Kdo se může těšit na balíček předmětů oblíbeného výrobce paměťových zařízení?

Reklama

VÍTĚZI SOUTĚŽE HREJ & SEAGATE JSOU

  • Seagate PS4 Game Drive Limited Edition Hulk 2TB + klíčenka Seagate - LordBaker
  • Seagate PS4 Game Drive Limited Edition Captain America 2TB + klíčenka Seagate - Smog29
  • Seagate One Touch SSD 500GB + taštička Seagate + USB větráček s LED diodami - Titus

Vítězům blahopřejeme - do jejich mailových schránek dorazila zpráva, ve kterých se dozvědí podrobnosti k zaslání cen. Ostatním děkujeme za účast a nezoufejte - blíží se další soutěže, ve kterých budete moct vyhrát lákavé ceny.



O CO JSME SOUTĚŽILI?

V případě PS4 Game Drive jde o přenosné pevné disky, kterými můžete pořádně rozšířit kapacitu své konzole PlayStation 4. Pokud máte například původní model s 500GB pamětí a jste vášnivými hráči Call of Duty, jistě se vám nějaké místo navíc bude hodit. U SSD disku OneTouch se zase můžete těšit na lehoučký mobilní půlterabajt, který se vejde klidně i do dlaně, s velmi rychlým datovým přenosem a elegantním maskáčovým designem. K produktům navíc dostanete bonusové upomínkové předměty. Jaké jsou tedy ceny konkrétně?

  • Seagate PS4 Game Drive Limited Edition Hulk 2TB + klíčenka Seagate
  • Seagate PS4 Game Drive Limited Edition Captain America 2TB + klíčenka Seagate
  • Seagate One Touch SSD 500GB + taštička Seagate + USB větráček s LED diodami

 

A jak se do soutěže zapojíte? Je to jednoduché. Stačí se zaregistrovat na našem webu (pokud jste tak ještě neučinili, registraci najdete v pravém horním rohu) a do komentářů pod tuto novinku napsat, jaký titul zaměřený na superhrdiny jste si nejvíce užili. Z odpovědí náhodně vybereme tři výherce, kteří se mohou těšit na pořádnou porci mobilního volného místa.

Odpovídat můžete do 21. dubna. Hodně štěstí!

Další produkty Seagate naleznete na oficiálním webu výrobce, zavítat můžete i na jeho Instagram nebo Facebook. Produkty Seagate můžete zakoupit také na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama