Vydání Star Wars: Bounty Hunter se připomíná startovní upoutávkou
i Zdroj: Aspyr
Star Wars: Bounty Hunter Novinka Vydání Star Wars: Bounty Hunter se připomíná startovní upoutávkou

Vydání Star Wars: Bounty Hunter se připomíná startovní upoutávkou

David Bernard

David Bernard

Srpen si pro milovníky Hvězdných válek nachystal rovnou dva tituly, které nás přenesou do vzdálené galaxie plné nebezpečí. Mimo dobrodružného titulu Star Wars Outlaws se dočkáme i vylepšené verze akční hry Star Wars: Bounty Hunter, která dorazí již za dva dny.

Reklama

  • Star Wars: Bounty Hunter obdrželo startovní upoutávku
  • Předělávku má na svědomí americké studio Aspyr
  • V kůži námezdního lovce Jango Fetta se ocitneme již 1. srpna 2024
  • Původní hra vyšla v roce 2002
  • Těšit se můžeme na vylepšený vizuál, podporu vyššího rozlišení a frameratu či implementaci funkcí ovladače PlayStation 5 DualSense

Letošní srpen bude fanouškům Hvězdných válek opravdu nakloněn. Mimo dobrodružného titulu Star Wars Outlaws (vychází 30. srpna) se dočkáme i vylepšené verze akční hry Star Wars: Bounty Hunter, která dorazí již za dva dny, přesněji 1. srpna 2024. Za předělávkou stojí americká společnost Aspyr, která se na upravené porty starších her specializuje. Původní verze hry vyšla v roce 2002, a to na PlayStation 2 a Nintendo GameCube. Pokud jste v oné době nedisponovali ani jednou ze zmíněných konzolí, můžete svůj rest napravit. Stačí vlastnit PC, Nintento Switch, nebo některý kus hardwaru ze současné či minulé generace herních konzolí. Tvůrci během včerejšího dne přispěchali se startovní upoutávkou, která nabízí více jak minutu herních záběrů.

Star Wars: Bounty Hunter nabídne klasické akční dobrodružství z pohledu třetí osoby. V kůži námezdního lovce Jango Fetta se vydáme pátrat po vyšinutém temném rytíři Jedi. Děj příběhu je zasazen do období před filmovým snímkem Star Wars: Epizoda II - Klony útočí. Čeká nás akce plná akrobatických kousků, ke kterým nám dopomůže tryskový batoh. Jango Fett se do křížku s nepřáteli pustí ozbrojen dvojicí blasterů, plamenometem, bičem a plnokrevnou mandalorianskou zuřivostí. Vylepšená verze bude upravena pro potřeby současného hardwaru. Těšit se můžeme na remasterovaný vizuál (vylepšené textury, prostředí a systém nasvícení), vyšší rozlišení i snímkovou frekvenci a podporu funkcí ovladače PlayStation 5 DualSense.

Video nabízí setkání s Nixem, zvířecím společníkem Kay ze Star Wars Outlaws
i Zdroj: Ubisoft

Video nabízí setkání s Nixem, zvířecím společníkem Kay ze Star Wars Outlaws

Nix je jediná bytost, které hrdinka Star Wars Outlaws skutečně věří. Zároveň jde o nepostradatelného parťáka, který se…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama