Vydání exkluzivit do PlayStation Plus v den vydání nedává smysl, tvrdí Jim Ryan
i Zdroj: GamesIndustry
Novinka Vydání exkluzivit do PlayStation Plus v den vydání nedává smysl, tvrdí Jim Ryan

Vydání exkluzivit do PlayStation Plus v den vydání nedává smysl, tvrdí Jim Ryan

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 3. 2022 10:19

Včerejší oznámení nové verze PlayStation Plus vzbudilo mnoho emocí. Zatímco spousta fanoušků byla z proměny a přidání spousty her do služby nadšená, jiná část doufala v potvrzení příchodu velkých exkluzivit v den vydání. Dle Jima Ryana, ředitele SIE, to totiž nedává smysl.

Reklama

  • Jim Ryan neplánuje vydávat exkluzivity v den vydání do PS+
  • Prý by to nedávalo smysl
  • Studio musí vynaložit velké prostředky, vstup do služby v den vydání by mohl poškodit kvalitu her

„Myslíme si, že jsme s našimi studii v dobrém cyklu, kdy investice přinese úspěch, který dovolí ještě větší investice, jenž přinesou ještě větší úspěch. Nám se tento cyklus líbí a myslíme si, že hráčům taktéž. Co se týče vkládání našich her hned po vydání… jak víte, tohle není cesta, kterou jsme se v minulosti vydali. A taktéž to není něco, s čím bychom nyní začali. Myslíme si, že pokud bychom něco takového udělali, onen cyklus se rozbije,“ tvrdí Ryan v rozhovoru pro GamesIndustry.

„Úroveň investice, kterou vždy musíme v našich studiích udělat, by s tímto přístupem nebyla možná a vedlejší efekt, který by zasáhl kvalitu her, podle nás není něco, co by hráči chtěli. S tím, jak nyní funguje model vydávání, to zkrátka nedává smysl. Ale v tomto průmyslu se může všechno rychle změnit, jak všichni víme,“ dodal Ryan.

Jak tedy sám ředitel potvrdil, v tuto chvíli se příchod exkluzivit na „day one“ neplánuje, jelikož by to pro PlayStation nedávalo smysl. Ryan ale nic nevylučuje, možná se tedy v budoucnu situace opět obrátí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama