Vychází nové DLC pro The Elder Scrolls Online. Začíná kapitola Stín nad Morrowindem
i Zdroj: Bethesda / Press kit
Novinka Vychází nové DLC pro The Elder Scrolls Online. Začíná kapitola Stín nad Morrowindem

Vychází nové DLC pro The Elder Scrolls Online. Začíná kapitola Stín nad Morrowindem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 3. 2023 17:30

Právě dnes vychází první část větší příběhové kapitoly Stín nad Morrowindem (Shadow over Morrowind) v populárním MMORPG The Elder Scrolls Online. Konkrétně jde o rozšíření nazvané Scribes of Fate, které dorazilo společně s aktualizací 37. Na konzolích si hráči počkají o dva týdny déle.

Reklama

  • Vychází DLC Scribes of Fate a aktualizace 37 pro The Elder Scrolls Online
  • DLC přináší dva nové dungeony a zahajuje větší příběh Stín nad Morrowindem

Stín nad Morrowindem by měl obstarávat zábavu pro hráče TESO po zbytek letošního roku. Zatím první vlaštovkou jsou dva PvE dungeony pro čtveřici dobrodruhů, konkrétně Bal Sunnar a Scrivener’s Hall. Ty by měly být jakousi ochutnávkou před prologem Necrom a následnou velkou příběhovou kapitolou Necrom. Dungeony zatím slibují šest nových sad předmětů, nové příšery a sběratelské předměty včetně vybavení a emotikonů.

I bez rozšíření Scribes of Fate se pak můžete těšit na aktualizaci 37. “Ta je k dispozici zcela zdarma pro všechny hráče ESO a přináší do hry řadu oprav, doplňků a vylepšení. Mezi ně patří i zcela nová funkce přístupnosti ve formě čtečky obrazovky, nový kosmetický nástroj umožňující skrytí nárameníků, který lze získat v herní události Jesters Festival později během tohoto měsíce, a rovněž řada vylepšení při správě domova,” odhaluje tisková zpráva.

DLC Scribes of Fate je součástí předplatného ESO Plus, dostupné za 1500 mincí v interním obchodě Crown Store, případně součástí většího balíčku Collector’s Bundle za 4000 mincí. V něm dostanete navíc i speciálního mounta, společníka a pět svitků zkušeností.

Novinky jsou na počítačích dostupné ode dneška. Na konzole dorazí až 28. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama