Vůz z filmu Gran Turismo bude v GT7 k dispozici již velmi brzy. Doprovodí jej i sanitka a další nové vozy
i Zdroj: Polyphony Digital / PlayStation
Gran Turismo 7 Novinka Vůz z filmu Gran Turismo bude v GT7 k dispozici již velmi brzy. Doprovodí jej i sanitka a další nové vozy

Vůz z filmu Gran Turismo bude v GT7 k dispozici již velmi brzy. Doprovodí jej i sanitka a další nové vozy

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 8. 2023 07:45

Filmové Gran Turismo, ve kterém si zahraje Orlandu Bloom i David Harbour, přinese svou očekávanou premiéru už příští týden (10. srpna). Na plátna našich kinosálů dorazí však i s dalším obsahem pro nejnovější díl série -- a to kompletně zdarma. Bezplatná aktualizace pro Gran Turismo 7 přidá do hry totiž i závodní vůz Nissan GT-R Nismo GT3 '18, který je k vidění v připravovaném filmu jako jeden z povozů hlavního jezdce.

Reklama

  • Gran Turismo 7 se už toto pondělí dočká přidání další čtveřice aut
  • Tři z nich byly naznačeny už dříve, to poslední souvisí s filmem
  • Dodatečně přijde také pátý vůz plánovaný až na září ve formě sanitky

Aktualizace s označením 1.36 bude pro hru vydána 7. srpna (v 09:00) a bude nabízet filmový Nissan až do 28. září. Po tuto dobu bude kompletně zdarma, přičemž dalším přídavkem je pak i jeho nová livrej, jež ho ztvární jako ve filmu – tj. s bílou karosérií a červeným centrálním polepem. 

Mimo to přinese update také čtyři vozy, které jsme viděli v siluetách před několika dny. Update, na nějž před časem už takto tedy obvykle lákal Kazunori Jamauči, přidá i Chevrolet Corvette první generace (C1) '58, superauto Maserati MC20 '20, dvoumístnou Toyotu GR Corolla MORIZO Edition '22 a nakonec i japonský sanitní vůz Toyota Ambulance Himedic '21.

Zmíněná Toyota, která je i na poměry série poměrně atypická, bude jako jediná z těchto aut ke koupi až od konce září. Předčasný přístup dovolí však její řízení už dříve – což se jistě uvítá.  

K dispozici bude, i pokud se zúčastníte chystané aktivity World Series Showdown Viewers Gift Campaign, což je dárková kampaň, jež nabídne in-game odměny například za sledování přenosů či za kliknutí na Šampionát výrobců (odměna: 6hvězdičkový lístek do rulety) a také Pohár národů (odměna: předčasný přístup k Toyota Ambulance Himedic).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama