VR akce od veterána Blizzard a Riot. Brazen Blaze bylo právě odhaleno
i Zdroj: MyDearest
Novinka VR akce od veterána Blizzard a Riot. Brazen Blaze bylo právě odhaleno

VR akce od veterána Blizzard a Riot. Brazen Blaze bylo právě odhaleno

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

8. 9. 2023 13:00

Brazen Blaze je nejnovější projekt japonského studia MyDearest. Jednat se má o hektické FPS ve virtuální realitě, ve kterém se proti sobě postaví dva tříčlenné týmy. Na hře pracuje i Richard Khoo, bývalý herní designér studií Blizzard či Riot.

Reklama

  • Brazen Blaze se představuje světu v novém traileru
  • Jedná se o kompetitivní VR FPS
  • Do Alfa verze hry se přihlásit můžete už nyní

Nejnovějším projektem japonského studia MyDearest, které se proslavilo svou Chronos sérií, je FPS ve virtuální realitě. Na právě odhaleném Brazen Blaze již pracuje unikátní tým, jehož členem je i zkušený Richard Khoo. Ten pracoval deset let v americkém Blizzardu, ale i jiných proslulých herních studiích jako Riot či Wargaming. Svůj podíl tak má mimo jiné na League of Legends, Overwatch, Heroes of the Storm, Starcraft II či World of Tanks.

Brazen Blaze se odehrává v dystopické budoucnosti, ve které se nadvláda nad světem roztříštila mezi několik anarcho-kapitalistických skupin. Před pádem do naprostého chaosu může všechny zachránit jen jedna věc - mezinárodní bojový turnaj, jehož vítěz se stane samotným prezidentem světa.

Turnaj probíhá formou zápasů dvou menších týmů o třech hráčích a bojovat budete v unikátních prostředích, jež mají evokovat reálné lokace. K cíli se budete muset prostřílet či probít s mocnými rukavicemi na rukou a využít můžete i okolního prostředí díky vysoké pohyblivosti, jež vám umožní běhat, skákat a přitahovat se k překážkám. Každá z dostupných postav má mít svou unikátní schopnost, která má reflektovat jejich pohrdání pravidly (způsobování explozí, zapalování nepřátel či plýtvání penězi). 

Pokud byste si chtěli Brazen Blaze sami vyzkoušet, tak neváhejte - do alfa verze hry se můžete přihlásit přes Discord server studia MyDearest. Pozvánky do alfy by poté měly být zaslány do konce září. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama