Veterán Kimble „Irish“ Graves předvádí své schopnosti v krátkém gameplay videu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Veterán Kimble „Irish“ Graves předvádí své schopnosti v krátkém gameplay videu

Veterán Kimble „Irish“ Graves předvádí své schopnosti v krátkém gameplay videu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 8. 2021 18:04

Fanoušci válečných akcí nyní netrpělivě vyhlíží zítřejší večer, kdy se konečně představí nové Call of Duty. Nesmíme ale zapomínat na konkurenci v podobě připravovaného Battlefieldu, s nímž bude závěrem roku soupeřit o nové rekruty. A právě novinka od DICE nyní přináší čerstvé gameplay záběry.

Reklama

  • Battlefield 2042 v novém videu ukazuje dovednosti jednoho ze specialistů
  • Kimble „Irish“ Graves umí za pár vteřin postavit obranný štít
  • Veterán zároveň poskytuje bonus pro vojáky v jeho jednotce

Možná jste zaregistrovali filmeček Exodus, který minulý týden poodhalil příběhové pozadí. V záběrech se objevil Kimble „Irish“ Graves s nímž se hráči setkali už v rámci čtvrtého dílu, postavu ztvárňuje herec Michael K. Williams. A právě na něj se váže i dnešní video.

Graves se totiž zapojí do boje jako pohotový inženýr, jeho dovednosti jsou demonstrovány v půlminutové ukázce. K dispozici má moderní štít, jenž se zvládne rozložit během několika vteřin. Tím poskytne provizorní ochranu pro všechny vojáky v jeho blízkosti, krom projektilů zvládne odstínit i výbuchy.

A protože už “Irish” na na bojišti zažil opravdu hodně, je mnohými považován za veterána. To je také jeho pasivní schopnost. Z ní benefitují především vojáci v jeho jednotce, kteří se mohou pyšnit vyšší odolností, navíc získají další bonusy za každého sestřeleného nepřítele. 

Poslední informace souvisí s předobjednávkou. Odměnou za projevenou důvěru je legendární skin zmíněného veterána a k tomu také předběžný přístup do otevřené bety. Battlefield 2042 vyjde 22. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama