V hlavní roli Venom. Únik poukazuje na další hru od Insomniac Games
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Novinka V hlavní roli Venom. Únik poukazuje na další hru od Insomniac Games

V hlavní roli Venom. Únik poukazuje na další hru od Insomniac Games

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 12. 2023 14:29

Rozsáhlý únik informací a materiálů odkazuje na další chystané projekty studia Insomniac Games, které se letos podepsalo pod Marvel’s Spider-Man 2.

Reklama

  • Další hrou od Insomniac Games má být Marvel’s Venom
  • Údajně půjde o kompaktnější titul ve stylu samostatné hry s Milesem Moralesem
  • Informace obsahují lehké spoilery

Zaměstnanci studia Insomniac Games se dnes perou s noční můrou. Minulý týden vyšlo najevo, že se stali obětí hackerského útoku, první drobné úniky napovídaly, že byli útočníci úspěšní. Nyní už internetem pluje obrovská porce odcizených materiálů, které leccos prozrazují o chystaných projektech. 

Potvrzuje se, že studio vsadilo především na licenci od Marvelu, celá řada dalších her využije populární komiksové předlohy. Další na řadě je s největší pravděpodobností Marvel’s Venom. Z dokumentů vyplývá, že by měl dorazit na podzim roku 2025. Rozsahem má odpovídat kompaktnějšímu dobrodružství Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, s čímž se pojí i nižší cena (50 dolarů).

Herec promluvil o dabingu Venoma pro Marvel's Spider-Man 2. Vývojáři využili jen zlomek jeho práce
i Zdroj: Insomniac Games / PlayStation

Herec promluvil o dabingu Venoma pro Marvel's Spider-Man 2. Vývojáři využili jen zlomek jeho práce

Tony Todd prozradil, že valná část dabovaných scén ve hře chybí. Autoři si je možná šetří na spekulovaný spin-off.

27. 11. 2023 09:29

Další řádky poukazují na hlavního záporáka a bližší detaily, o které možná nestojíte, pokud si nechcete zkazit překvapení. Zásadním spoilerům se samozřejmě vyhýbáme, ale i tak si raději rozmyslete, zda chcete pokračovat ve čtení.

Inu, byli jste varováni. Ve hře se pochopitelně zhostíte role Venoma, to by nemělo být žádné překvapení, únik však upozorňuje také na dva pavoučí hrdiny, kteří rovněž spadají mezi hratelné postavy. Jako záporák se údajně představí Carnage, tedy symbiont z asteroidu Klintár. V porovnání s Venomem je o poznání silnější a mrštnější.

Hra podle všeho nabídne přibližně deset hlavních misí, tři souboje s bossy a hromadu doplňujícího obsahu. Příběhově bude navazovat na Marvel’s Spider-Man 2, zároveň poslouží jako můstek k Marvel’s Spider-Man 3. Regulérní třetí díl je podle úniku také ve vývoji, vyjít by měl závěrem roku 2028. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama