Velký výprodej zimních herních předmětů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký výprodej zimních herních předmětů

Velký výprodej zimních herních předmětů

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 1. 2019 13:13
Reklama

Venku začala ta pravá zima a je potřeba se na ni pořádně a hlavně stylově vybavit. V tom vám pomůže velký výprodej zimního oblečení a doplňků pro hráče.

Občas se to stane každému. Jsme donuceni odložit ovladač a vyrazit z herního kutlochu do venkovního světa. Před jeho zimními nástrahami nás většinou uchrání čepice a šála. Ta od babičky ale děsně škrábe a do čepice profukuje. Od omrzlin vás může uchránit stylová černá čepice s decentním zaklínačským logem vlka. Raději něco výstřednějšího? Co třeba Nuka Cola ušanku v retro stylu nebo čepici ve tvaru ježka Sonica. Okolo krku udělá parádu PlayStation nebo Assassins Creed šála s ikonickým logem.

Pořád zima? To bude chtít ještě mikinu s desítkami herních vzorů od Assassína po Zeldu. Obzvlášť epicky vypadá šedá a černá mikina God of War. Sílu poloboha vám v ní ale nezaručujeme. U těch zaklínačských se však nějaká ta mutace může objevit...

Po návratu zpátky k ovladači je potřeba prohřát zmrzlé kosti něčím horkým na zahřátí. A horké kakao samozřejmě nejvíce chutná z krásného hrnečku s motivem vaší oblíbené hry. Ve slevě je jich rovná třicítka a začínají už na 149 korunách, takže máte z čeho vybírat.

Pořád to není ono? Ještě něco chybí k dokonalosti? Málem bychom zapomněli! Během chladných večeru se přeci každý hráč musí přitulit ke své drahé polovičce. Ke svému plyšákovi. Najdete u nás měkoučkého Crashe Bandicoota, Nathana Drakea, Aloy, Ratcheta, Pac-mana nebo klidně zombíka z Minecraftu. Každý připraven potěšit svého majitele nebo ozdobit poličku.

Všechny zmíněně věci a celou řadu dalších najdete ve velkém zimním výprodeji na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama