Věhlasné studio hledá testery pro novou mobilní RPG hru. Je se na co těšit?
i Zdroj: Google Play / Square Enix
Mobilní hraní Novinka Věhlasné studio hledá testery pro novou mobilní RPG hru. Je se na co těšit?

Věhlasné studio hledá testery pro novou mobilní RPG hru. Je se na co těšit?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 6. 2022 11:25

Vývojáři ze studia Square Enix London Mobile (britské mobilní odvětví Square Enix) připravuje svou novou mobilní hru a láká testery z řad hráčů. Tvůrci vábí seč jim síly stačí, nic o hře ale zatím nevypustili.

Reklama

  • Square Enix na Twitteru láká hráče na testování nové hry
  • Půjde o mobilní RPG, s největší pravděpodobností dosud nepředstavený titul
  • Dostupný by měl být v neznámém časovém horizontu na Android a iOS

Podle dostupných informací má jít o zcela novou hru, nic z dosud představených či částečně zmíněných novinek. Hovoříme o tom zejména kvůli tomu, že se objevují hlasy volající po tom, zdali se nejedná o testování Tomb Raider Reloaded. Tato hra však již byla představena (ačkoliv oficiálního vydání se zatím nedočkala), bylo by tak s podivem, aby výrobce lákal na její beta test, aniž by ji zmínil a tím tak nalákal potenciální hráče.

V každém případě, sám Square Enix explicitně zmiňuje v tweetu, že má jít o “nové mobilní RPG”, eventualitu Tomb Raider Reloaded tak můžeme v klidu vyloučit. Krom jiného, v příspěvku též zmiňuje, že testerům musí být více jak 18 let. Pokud máte zájem, na oficiálních stránkách pak jen vyplníte dotazník s 12 otázkami. Podle předchozích zkušeností by měl být nový počin dostupný jak na iOS a iPadOS, tak Android.

Pokud je vám studio Square Enix neznámé, určitě vzpomenete na mobilní deriváty RPG série Final Fantasy, nebo třeba Hitman GO, tahovku ze světa holohlavého zabijáka s čárovým kódem na zátylku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama