Ve Skate 4 se prý objeví společné budování skateparků, hra údajně vypadá velmi nadějně
i Zdroj: EA
Skate 4 Novinka Ve Skate 4 se prý objeví společné budování skateparků, hra údajně vypadá velmi nadějně

Ve Skate 4 se prý objeví společné budování skateparků, hra údajně vypadá velmi nadějně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 4. 2022 10:56

Ve včerejší novince o prvních uniklých záběrech z připravovaného pokračování série Skate od EA jsme avizovali, že čekáme na další slibované detaily ze hry. Ty skutečně přišly, respektovaný insider Jeff Grubb se v další epizodě své série Grubbsnax rozpovídal o multiplayerových režimech i současném potenciálu hry.

Reklama

  • Skate 4 prý nabídne režim se společným budováním skateparku
  • Dle Jeffa Grubba zatím hra vypadá moc dobře

Dle přepisu webu VGC novinku přirovnal k sérii Forza a dalším moderním multiplayerovým titulům. Čtyřka má navazovat na první tři díly a rozvíjet jejich svérázný recept, který hráče tolik bavil, opět bude velký důraz kladen na úpravy postavy, obrovskou a pestrou nabídku součástek skateboardů a další kosmetické prvky přizpůsobení. Zároveň ale Skate bude ještě více stavět na uživateli vytvořeném obsahu. Vedle katalogu pro sdílení vlastních designů jde především o nový multiplayerový režim, který údajně zdroje blízké vývoji považují za potenciálně geniální záležitost.

Uniklé záběry ukazují prvních pár vteřin z rozpracované verze Skate 4
i Zdroj: EA / Neoseeker

Uniklé záběry ukazují prvních pár vteřin z rozpracované verze Skate 4

Fanoušci prken už napjatě očekávají připravované pokračování skejťácké série Skate od EA. V minulosti hru obklopovala celá…

21. 4. 2022 09:23

V módu, který Grubb označuje za “postavený na spolupráci” prý hráči společně jezdí po lokaci, předvádí triky a v reálném čase upravují a staví vlastní skatepark s překážkami, zábradlími a dalšími prvky. Podobné možnosti se objevovaly už v předchozích dílech, kde také nechyběl multiplayer nebo možnosti úprav světa, zřejmě ale půjde o výraznou evoluci využívající současných možností online hraní.

Obecně jsou prý ti, kteří měli možnost hru vidět nebo vyzkoušet, nadšení z celkového pojetí i toho, jak zatím nové Skate působí.

Další detaily, například o vydání, zatím Grubb nezmínil. Snad se jich dočkáme během letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama