Nové Skate se rýsuje. Autoři naznačují otevřený svět, multiplayer i úpravy sportovců
i Zdroj: Hrej.cz
Skate 4 Novinka Nové Skate se rýsuje. Autoři naznačují otevřený svět, multiplayer i úpravy sportovců

Nové Skate se rýsuje. Autoři naznačují otevřený svět, multiplayer i úpravy sportovců

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 7. 2021 11:09

Před pár dny společnost EA potvrdila, že na letošní akci EA Play Live žádné skejťáky neuvidíme. Tedy alespoň ne v souvislosti s připravovaným návratem série Skate. Mladičké studio Full Circle na druhou stranu hráče ubezpečilo, že práce pokračují jak mají, a naznačilo, jakou hrou vlastně nové Skate bude. Zatím to nevypadá na žádné velké překvapení.

Reklama

  • Autoři mluví o tom, jaké bude nové Skate
  • Má obsahovat většinu prvků z předchozích dílů
  • Vyjde až za dlouho

 V krátkém teaseru můžeme vidět, jak probíhá záznam pohybů motion capture. Plynulé a elegantní triky samozřejmě budou klíčovou součástí hry, jak už to tak u skejťáckých titulů bývá. Autoři zároveň mezi řečí zmiňují některé základní prvky hry. Objevuje se náznak otevřeného světa, což v rámci série není žádnou novinkou. Tentokrát by ale mohlo jít o skutečně otevřený svět ve stylu druhého dílu. Trojka totiž přišla s větším množstvím menších čtvrtí, mezi kterými bylo nutné přecházet načítacími obrazovkami.

Z videa také vyplývá, že se vrátí možnost slézt z prkna a proběhnout se hezky po svých. I takové možnosti nabízel třetí díl, kde jste mohli přesouvat některé prvky v prostředí, třeba lavičky. Pravděpodobný je i návrat multiplayeru. Ostatně by v dnešní době bylo značně neobvyklé, kdyby autoři žádnou formu hry více hráčů neplánovali. Zároveň bude jistě zahrnut i editor postav a bohaté možnosti customizace. Ani v tomto případě ale nejde o nic, co by slavilo v rámci značky premiéru.

Zatím neznáme ani přibližné datum vydání. Autoři avizují, že je vývoj ve velmi rané fázi. Zatím ani není jasné, zda nepůjde o mobilní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama