Váš herní rok shrne i Steam. Year in Review ukáže, jak a co jste letos hráli
i Zdroj: Valve
Novinka Váš herní rok shrne i Steam. Year in Review ukáže, jak a co jste letos hráli

Váš herní rok shrne i Steam. Year in Review ukáže, jak a co jste letos hráli

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 12. 2022 12:28

V posledních letech ke koncům roku tradičně patří i různé formy shrnutí a ohlédnutí, které nativně nabízejí (nejen) herní a hudební platformy. Mezi hrami nabízí wrap-up třeba PlayStation, na své si ale přijdou i počítačoví hráči používající Steam, který nově přináší funkci Year in Review.

Reklama

  • Steam nabízí velmi podrobný Year in Review
  • Ukáže co, jak dlouho a jak jste letos hráli

Ta z dat platformy vyloví, kolik hodin jste letos strávili hraním, u kterých titulů jste se bavili nejdéle, jak se na celkovém čase podílí procentuálně a třeba také to, kdy obvykle k počítači sedáte, nebo kolikrát jste konkrétní hry zapnuli.

Funkce je dostupná v nativní aplikaci, její webové verzi i na mobilech. Naleznete je v záložce “Nové a zajímavé” v nabídce obchodu (nebo v menu v mobilní aplikaci, případně na linku přiloženém výše). Statistiky je pak samozřejmě možné sdílet na sociálních sítích a pochlubit se svými výsledky. Jednotlivé hry jsou vedle toho seřazeny do elegantních dlaždic, funkce tedy potěší i graficky založenější hráče.

Informace navíc srovnávají vaše chování s globálními průměry, což přináší zajímavá fakta. Za letošek například uživatelé Steamu hráli průměrně 5 her, odemkli 21 achievementů, hráli nejvíce 9 dnů za sebou, ale průměrně jen 17 % hraných titulů tvořily ty vydané v letošním roce. Naopak průměrně 19 % hraných titulů bylo starších než osm let.

Jak jste na tom vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama