Vampire: The Masquerade – Bloodhunt nabídne po boku battle royale i klasický team deathmatch
i Zdroj: Sharkmob Studio
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Novinka Vampire: The Masquerade – Bloodhunt nabídne po boku battle royale i klasický team deathmatch

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt nabídne po boku battle royale i klasický team deathmatch

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2022 10:05

Vývojáři ze Sharkmob, kteří se pro free-to-play akci Vampire: the Masquerade – Bloodhunt nakonec rozhodli použít Prahu, včetně přidání českého dabingu, oznámili letní aktualizaci hry. Do hry zavítá populární mód Team Deathmatch, stejně jako Summer Pass s více než stovkou předmětů, které lze odemknout.

Reklama

  • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt přivítá i tradiční Team Deathmatch
  • Betaverze týmových zápasů 8v8 se spustí 14. července

Summer Update, jenž na PC i PS5 dorazí 14. července, představí betu zápasů osm proti osmi, včetně všeho, co k tomu patří. Herní režim bude mít tedy např. neomezené respawny, přičemž cílem všeho snažení bude to, aby váš tým dosáhl předepsaného limitu zabití před druhou skupinou. 

Team Deathmatch k tomuto účelu nabídne celkem pět oblastí, které před hráče otevře. Půjde o jatka, disco, hotel, stavebnictví a přístav. Na druhou stranu, ani hráč, který  změnám a novinkám neholduje, nemusí zoufat. Hlavní pražská mapa vybraná pro režim battle royale získá totiž samo o sobě několik doplňků, včetně vlaku Ventrue, kde se hráči mohou setkat s primogenem Em.

Největší změnou pro běžné hraní je ovšem  ústup od trendu tradičních sezón. Jak za Sharkmob vysvětluje producent David Sirland: „Když jsme hru spustili, udělali jsme 12týdenní sezónu s Battle Passem o 100 úrovních nemálo podobnou hrám konkurence. Poměrně rychle po začátku sezóny jsme si však uvědomili, že jako tým, nemůžeme takové tempo udržet – a také nás to bolí, protože plán nového obsahu nám v podstatě brání, abychom hru rychleji aktualizovali a opravovali klíčové aspekty.“

Z odlišného soudku lze přidat, že studio od spuštění hry napočítalo už 6 milionů registrací a že na své stránce láká i na zlepšení výkonu pro uživatele s DirectX12. Ve hře byste podle jejich slov měli po chystaném updatu zaznamenat podstatně menší zasekávání, vyšší snímkovou frekvencí i lepší pocit z ovládání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama