V září se uskuteční další ročník herního festivalu Gamer Pie, vstupenky jsou již v prodeji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V září se uskuteční další ročník herního festivalu Gamer Pie, vstupenky jsou již v prodeji

V září se uskuteční další ročník herního festivalu Gamer Pie, vstupenky jsou již v prodeji

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2021 12:05

Gamer Pie se příští měsíc vrátí do brněnského Kina Art, kde se uskuteční už čtvrtý ročník oblíbeného herního festivalu. Akce slibuje přednášky od předních tvůrců domácí scény, workshopy a tradiční bazar.

Reklama

  • Gamer Pie Level 4 se uskuteční 11. září
  • Účast přislíbili zástupci z Bohemia Interactive, Amanita Design nebo Charles Games
  • Chystají se i workshopy a tradiční dobročinný bazar

Kdo se tedy před stříbrným plátnem objeví? Třeba Tomáš Bayer z Bohemia Interactive, který si připravil zvukařský post mortem k survival hororu Silent Hill: Downpour, který má shodou okolností taktéž kořeny v Brně. Stojí za ním totiž české studio Vatra Games. Na festival zavítá také Jaromír Plachý z Amanita Design, který popovídá o Happy Game, Vít Šisler z Charles Games zase promluví o vývoji Svoboda 1945: Liberation.

Mimo svět videoher se představí Lujza Kotryová v přednášce zaměřené na LARP, spisovatel Jakub Hussar pak povypráví o světě Coraab, jemuž vdechl život v knihách 0 TU. Zmíněné workshopy prozradí, jak se stát dobrým Pánem jeskyně, tedy jak si vytvořit fungující příběh, souboje a čím si při designování vlastního dobrodružství pomoct. Druhý workshop se zaměří na stolní RPG. 

Dobročinný bazar letos podpoří Školu pro výcvik vodících psů v Brně, právě tam poputuje celý výtěžek. Gamer Pie Level 4 se uskuteční 11. září 2021. Vstupenky můžete zakoupit na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama