v-red-orchestre-se-vymazou-statistiky
Novinka V Red Orchestře se vymažou statistiky

V Red Orchestře se vymažou statistiky

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 10. 2011 06:59
Reklama

Další z řady patchů vyjde v nejbližších dnech pro multiplayerovou akci z druhé světové války Red Orchestra 2 (naše recenze). Paradoxně z jeho nejvýraznější vlastnosti nebude mnoho hráčů nadšeno. Vlastně všichni, kteří Orchestru už téměř měsíc hráli zcela vážně a s důrazem na osobní prestiž. Nový patch totiž vymaže veškeré statistiky. "A to znamená úplně všechno, achievementy, žebříčky a herní zkušenosti. To vše bude vráceno na nulu, aby všichni začínali úplně nanovo," zní stanovisko ze studia Tripwire.

Ačkoliv autoři přiznávají, že to nebylo lehké rozhodnutí, nakonec je to jediné rozumné řešení. Red Orchestra totiž achievementový repas velmi nutně potřebuje. Ani po třech týdnech ostrého provozu se tu na osobní statistiky nemůže nikdo spolehnout. Někdy se čísla vymazávají, někdy se nepřičítají, jindy zas nabízejí úplně nesmyslné údaje, takže o žádném hráči si nemůžete udělat zcela přesný a transparentní obrázek.

Věříme, že Tripwire mažou statistiky poprvé a také naposled. Jako odměnu za shovívavost teď nabízejí zdvojnásobené přičítání bodů napár úvodních týdnů a dále všichni, kteří už Red Orchestru hráli, získají achievement výmluvně pojmenovaný "In B4 reset". Hráči s touto frčkou mohou do budoucna čekat nějaký, zatím blíže nespecifikovaný, dárek.

Nová záplata mimochodem vylepšuje grafickou úroveň hry. Dodá nový systém nasvěcování scény a celkově by se měl o něco zvýšit výkon. Taktéž už by se neměl nahodile vypínat zvuk, což se nejčastěji stávalo při změně herní mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama