V příběhové kampani Call of Duty: Vanguard musí hráči zabránit rozmachu čtvrté říše. Trailer představuje hlavní postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka V příběhové kampani Call of Duty: Vanguard musí hráči zabránit rozmachu čtvrté říše. Trailer představuje hlavní postavy

V příběhové kampani Call of Duty: Vanguard musí hráči zabránit rozmachu čtvrté říše. Trailer představuje hlavní postavy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 10. 2021 11:11

Možná si ještě vzpomenete na téměř desetiminutovou ukázku z Call of Duty: Vanguard, kterou Activision prezentoval na akci Opening Night Live. Návštěva Stalingradu naznačila, že se letošní kampaň ponese v duchu filmové podívané, což víceméně potvrzuje i čerstvý příběhový trailer.

Reklama

  • Trailer načrtává příběh Call of Duty: Vanguard
  • Příslušníci útvaru Task Force One se postaví hrozbě v podobě čtvrté říše
  • Hlavním záporákem je nacistický vůdce Heinrich Freisinger

Ukázka představuje hlavní postavy - členy zvláštního útvaru Task Force One, do kterého patří výsadkář a velitel skupiny Arthur Kingsley, jeho pravá ruka Richard Webb, pilot Wade Jackson, specialista na výbušniny Lucas Riggs a samozřejmě také Polina Petrova, která si obdivuhodně rozumí s odstřelovací puškou. 

V záběrech se však ukázal také hlavní záporák, jímž je nacistický vůdce Heinrich Freisinger, jenž hodlá svět uvrhnout do stínu čtvrté říše. Autoři tedy v podstatě pracují s jistou formou alternativní historie, která se odehrává krátce po skončení války.

Hráči se podívají na tradiční bojiště druhé světové v západní i východní Evropě, Pacifiku i severní Africe. Místa jsou spojena s výše zmíněnými hrdiny, kteří jsou nakonec pověřeni likvidací nové hrozby v podobě Freisingera. Call of Duty: Vanguard vyjde na PC a na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series, termín je stanoven na 5. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama