V předplatném Nintendo Switch Online se objeví čtyři (staro)nové hry z Game Boy, NES a SNES
i Zdroj: Nintendo
Novinka V předplatném Nintendo Switch Online se objeví čtyři (staro)nové hry z Game Boy, NES a SNES

V předplatném Nintendo Switch Online se objeví čtyři (staro)nové hry z Game Boy, NES a SNES

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2023 08:31

Společnost Nintendo oznámila, že během dneška rozšíří knihovnu starších titulů dostupných v předplatném Nintendo Switch Online. Konkrétně jde o nabídku základního předplatného s Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket a Xevious.

Reklama

  • Nabídka Switch Online se rozšiřuje o čtyři archivní tituly - Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket a Xevious

Čtveřice je tedy kombinace dvou titulů z původního Game Boy, kulečníku ze SNESu a velmi historického kousku pro NES.

Kirby’s Dream Land 2 patří k vůbec nejoblíbenějším titulům pro Game Boy, i když jeho dobová hodnocení kritiků nebyla příliš vysoká. Hráči ale rádi vzpomínají třeba na přírůstek v podobě přátelských zvířátek v podobě křečka Ricka a sovy Coo. Pro fanoušky gastronomie je zase připraven BurgerTime Deluxe, ve kterém s šéfkuchařem Peterem Pepperem pobíháte po kuchyni plné lahodných, ale i rozzuřených a smrtelně nebezpečných ingrediencí.

Sportovně zaměřenější hráči si užijí kulečníkovou horečku v Side Pocket, který nabízí singleplayerové i multiplayerové výzvy. Osmdesátkový Xevious je pak vyloženě historickou exkurzí. Ostatně šlo o jeden z přelomových arkádových titulů, který přinášel hodně revolučních herních mechanismů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama