V obchodě Xbox Store se objevil záznam nové závodní hry od EA. Nejde o Formule 1. Blíží se nové rallye?
i Zdroj: Codemasters / EA
Novinka V obchodě Xbox Store se objevil záznam nové závodní hry od EA. Nejde o Formule 1. Blíží se nové rallye?

V obchodě Xbox Store se objevil záznam nové závodní hry od EA. Nejde o Formule 1. Blíží se nové rallye?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 3. 2023 18:00

V databázi oficiálního obchodu Xbox se měl objevit nový listing závodní nebo letecké hry o velikosti 20,45 gigabajtu. Informoval o tom specializovaný twitterový účet Aggiornamenti Lumia. Název Lorem Ipsum 70 nám sice mnoho neřekne, určení žánru už ale vzbuzuje řadu zajímavých otázek.

Reklama

  • V databázi Xbox Store se prý objevil nový listing závodní nebo letecké hry od EA
  • Nemá jít o nové F1
  • Spekuluje se hlavně o EA Sports Rally

V reakcích se okamžitě objevil odhad, že může jít o nový ročník formulových závodů F1 od Codemasters, které bývají celkem pravidelně odhalovány touto dobou, se startem nové sezóny. To ale účet sám vyvrátil s tím, že ty už mají jiný listing. Jaké další závodní (nebo letecké) hry má EA v nabídce?

Letadla můžeme prakticky jistě vynechat, ledaže by se vydavatel chystal překvapit s konkurencí pro Microsoft Flight Simulator nebo nějakou vlastní arkádovou leteckou zábavou. Nových Need for Speed se prakticky určitě nedočkáme, poslední Unbound vyšly na konci loňského roku a na DLC je zase listing příliš objemný.

Zbývají tedy dvě varianty z dílen nedávno koupených Codemasters. Buď může jít o další pokračování Grid, nebo o chystané EA Sports Rally, tedy duchovního nástupce série Dirt. Studio od letošního roku drží atraktivní oficiální licenci WRC, lze tedy předpokládat, že bude chtít co nejdříve přispěchat s hrou využívající značky. Poslední Grid Legends navíc nedopadly příliš dobře, představa nové rallye tedy zní o poznání atraktivněji.

Alternativně samozřejmě může jít o úplně novou značku, případně o nějakou formu chyby nebo nezajímavého placeholderu. Doufejme, že EA brzy přinese konkrétnější informace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama