V lednu PS Plus dle leaků přinese Star Wars Jedi nebo Fallout 76
i Zdroj: Respawn / EA
Fallout 76 Novinka V lednu PS Plus dle leaků přinese Star Wars Jedi nebo Fallout 76

V lednu PS Plus dle leaků přinese Star Wars Jedi nebo Fallout 76

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2022 15:12

Už tradičně se nabídku nadcházejícího měsíce v předplatných službách dozvídáme dříve z neoficiálních zdrojů, než z těch klasických. Leaker BillbilKun tentokrát odhalil hry dostupné v rámci členství PlayStation Plus. Zřejmě půjde o rozcvičku před vydáním Star Wars Jedi: Survivor, v nabídce se totiž objeví první díl.

Reklama

  • Lednovou nabídku PS Plus má údajně tvořit Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 a Axiom Verge 2

Do knihoven se totiž má podívat Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 a Axiom Verge 2. To je celkem atraktivní nabídka, první zmíněná hra se totiž 17. března dočká druhého dílu. Nováčci tak dostanou příležitost seznámit se s osamělým Jediem Calem Kestisem a rozkoukat se v jedné z nejlepších herních adaptací Star Wars za poslední léta.

Star Wars Jedi: Survivor potěší hned několika styly souboje, slibují vývojáři. Na své si přijde každý
i Zdroj: Respawn / Survivor press kit

Star Wars Jedi: Survivor potěší hned několika styly souboje, slibují vývojáři. Na své si přijde každý

Hlavní vývojář nové Star Wars Jedi hry, Stig Asmussen, prozradil něco ze zákulisí soubojového systému v připravovaném titulu…

21. 12. 2022 13:30

Fallout 76 sice bude dostupný jen hráčům na PlayStation 4, i přes nepříliš pozitivní renomé však také jde o poměrně atraktivní jméno. S řadou obsahových rozšíření a neustávající podporou komunity už dávno nejde o takovou katastrofu, jako byla hra známa v době vydání.

Údajný seznam pak uzavírá nezávislá metroidvania Axiom Verge 2 ze srpna loňského roku. Samozřejmě platí, že dokud nebude výčet oficiálně potvrzen, může se stát, že se nabídka ve skutečnosti bude lišit. BillbilKun má ale v tomto ohledu velmi dobré renomé.

Prosincovou nabídku PS Plus tvoří kolekce trilogie Mass Effect: Legendary Edition, akční RPG Biomutant a Divine Knockout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama