V korejském RPG Project Eve se prosekáme zamořenou, postapokalyptickou Zemí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V korejském RPG Project Eve se prosekáme zamořenou, postapokalyptickou Zemí

V korejském RPG Project Eve se prosekáme zamořenou, postapokalyptickou Zemí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 9. 2021 00:07

Mírně zapomenutý titul Project Eve, odhalený v roce 2019, se během PlayStation Showcase 2021 připomněl efektním trailerem. Korejské RPG hráče postaví do role Eve, kyborga, který se prosekává příšerami na zpustošené Zemi. Trailer ukazuje prostředí, různě zmutované nepřátele i technologické vychytávky, které bude mít hrdinka k dispozici.

Reklama

  • Project Eve se po letech ukázalo v novém traileru
  • Ukazuje soubojový systém i postapokalyptický svět, to vše v parádním grafickém kabátku
  • Kdy vyjde? To nevíme

Hratelnostně titul připomíná klasické hack’n’slash akce ve stylu legendárního Devil May Cry, stylizací se ale blíží ke klasickým japonským futuristickým RPG. Prim bude hrát opuštěný lidský svět, který pomalu chátrá. Eve bude pomalu odhalovat jeho tajemství, seznamovat se s lidskou kulturou a například objeví, k čemu sloužilo metro. To už je ale dávno za datem spotřeby a hrdince se doslova hroutí pod nohama.

Na druhé straně barikády stojí různé příšery. Ty Eve rozseká mečem nebo sežehne speciálními schopnostmi. Zásahům se naopak vyhne díky mistrné bojové akrobacii, soubojový systém bude zřejmě klást důraz na vertikalitu, komba a rychlý pohyb. Nabyté dovednosti pak hráči využijí v bojích proti obřím bossům. A nouze nebude ani o velmi divoké pasáže plné destrukce.

Zatím neznáme ani přibližné datum vydání. Hra by vedle PlayStationu 5 měla vyjít i na PlayStation 4, PC, Xbox Series a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama