V hobitím simulátoru Tales of the Shire si zkusíte, jaké je to žít v Kraji
i Zdroj: Wētā Workshop
Novinka V hobitím simulátoru Tales of the Shire si zkusíte, jaké je to žít v Kraji

V hobitím simulátoru Tales of the Shire si zkusíte, jaké je to žít v Kraji

Dominik Tománek

Dominik Tománek

23. 4. 2024 14:00

Každý si někdy říkal, jaké by to bylo být hobitem. Útulný simulátor Tales of the Shire vás zavede do Kraje a umožní vám si to zkusit.

Reklama
Reklama

  • Hra se představila v první detailnější ukázce 
  • Někteří hráči už kritizují grafickou stránku
  • Tales of the Shire vyjde v druhé polovině roku

Společnosti Private Division a Weta Workshop odhalily první oficiální trailer z Tales of the Shire, útulného hobitího simulátoru života, ve kterém si hráči mohou prožít pár dní jako jeden z půlčíků. V Tolkienově Středozemi plné skřetů, Nazgulů a bitev není „útulný“ zrovna první slovo, které vás napadne. Tales of the Shire ale dokazuje, že vzít do ruky prut místo meče jde i zde. 

O hře už nějakou dobu víme, ale tentokrát jde o detailnější ukázku, které představuje život v Kraji plný hobitů, farmaření, výzdoby domů, průzkumu a spousty dalších věcí. Hra působí hodně podobně jako Animal Crossing: New Horizons, Stardew Valley nebo Disney Dreamlight Valley, akorát ze světa Pána prstenů. Tales of the Shire se odehrává v Povodí, kde se budete pokoušet sblížit komunitu pomocí největšího a nejlepšího festivalu. Hned po uvedení se objevila první kritika na grafickou stránku, otázkou ale je, jestli je to u tohoto typu hry hlavním kritériem. 

Tales of the Shire by měla dorazit k hráčům v druhé polovině letošního roku, konkrétní datum vydání zatím není známé. Hra vyjde konzolích Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama