V dubnu se přestane prodávat kontroverzní Fast & Furious Crossroads, hra přitom vyšla teprve v roce 2020
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka V dubnu se přestane prodávat kontroverzní Fast & Furious Crossroads, hra přitom vyšla teprve v roce 2020

V dubnu se přestane prodávat kontroverzní Fast & Furious Crossroads, hra přitom vyšla teprve v roce 2020

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 3. 2022 09:30

Fast & Furious Crossroads vyšlo teprve v létě roku 2020, potenciální zákazníky už ale v nabídkách obchodů dlouho provokovat nebude. Bandai Namco se totiž rozhodlo hru stáhnout z prodeje.

Reklama

  • Fast & Furious Crossroads se přestane prodávat 29. dubna
  • Hra však bude i nadále dostupná všem, kteří si ji zakoupili

Na oficiálních stránkách si můžete přečíst velmi strohé prohlášení, z něhož vyplývá, že Dominic Toretto a jeho partička brzy zařadí zpátečku. Už 29. dubna se hra přestane prodávat.

Pokud jste ale do nepovedené akční jízdy investovali a pořídili si digitální kopii, zůstane ve vaší knihovničce, můžete si ji tedy kdykoliv znovu stáhnout. Dostupná budou i DLC zakoupená před koncem dubna, nepřijdete ani o možnost projet se v multiplayerových režimech. Další zájemci už ale zkrátka nenastartují. Proč došlo k tomuto rozhodnutí, to bohužel řečeno nebylo.

Fast & Furious Crossroads se řadí mezi nejhůře přijaté tituly, těžko věřit, že závodní arkáda vznikla ve studiu Slightly Mad (Project Cars). Bandai Namco si zřejmě moc dobře uvědomovalo, že půjde o kolosální propadák, snad i proto neposlalo novinářům žádné recenzní kopie. Hře to však spočítali i samotní fanoušci značky. Šílené hardwarové nároky se absolutně neslučovaly s obstarožní grafikou, za zmínku stojí také hrozné ovládání. Není tedy divu, že chce Bandai Namco na tento propadák rychle zapomenout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama