Uzavřené testování Battlefieldu 2042 provází únik videí. Na PS5 byl test zrušen kvůli technické chybě
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Uzavřené testování Battlefieldu 2042 provází únik videí. Na PS5 byl test zrušen kvůli technické chybě

Uzavřené testování Battlefieldu 2042 provází únik videí. Na PS5 byl test zrušen kvůli technické chybě

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2021 07:50

Skupina PS5 hráčů, kteří byli studiem DICE vybráni pro účast v technických testech Battlefieldu 2042, museli vlastní příchod na bojiště nakonec odvolat. Kvůli technické chybě navázané na aktuální herní build nebylo možné test úspěšně spustit. Xbox a PC na druhou stranu úspěšně odstartovaly a zatím fungují bez větších problémů.

Reklama

  • Probíhající série uzavřených testů Battlefieldu 2042 provází technické problémy
  • Testování na PlayStationu 5 muselo být zrušen kvůli neupřesněné kritické chybě
  • Vývojáři pod pohrůžkou banu dále upozorňují, aby hráči nesdíleli obsah uzavřených testů

Uzavřené testování Battlefieldu 2042 pro šťastlivé PC uživatele programu EA Playtesting odstartovalo už tento čtvrtek, s připojením majitelů Xbox Series včerejším dnem. Technické pozadí zádrhelu, který mezitím postihl testování na PS5, a to ještě před jeho zahájením, nebylo zastoupením Electronic Arts ani DICE více specifikováno. Vývojáři pouze uvedli, že všichni hráči na PS5, na které se při rozesílání pozvánek dostalo, potenciálně získají další příležitost k hraní v nadcházejících týdnech. Jako doporučení proto dodávají, aby hráči sledovali oficiální web EA Playtesting pro další doplňující informace. 

Oficiální zpráva komunitních manažerů EA publikovaná serverem MP1st
i Zdroj: Hrej.cz
Oficiální zpráva komunitních manažerů EA publikovaná serverem MP1st

Vedle menších či větších přešlapů se DICE při prvních krůčcích nového Battlefieldu dále pochlubili, že prvních 48 hodin proběhlo na PC znamenitě. „Úspěšně jsme otestovali škálování serverů a získali pozitivní zpětnou vazbu od lidí, kteří naši uzavřenou síť testovali poprvé,“ přidává na Twitter se slovem díků vedoucí komunitní manažer DICE Adam Freeman.

Freeman v návaznosti na únik většího množství gameplay záběrů taktéž upozorňuje, že jakákoli aktivita podobného typu bude při odhalení autora následována jeho banem z budoucích testů a potenciálně i finální hry. Co se dalších příležitostí ke hraní týče, zde zatím víme pouze o otevřené betě, jíž se na všech platformách dočkáme příští měsíc. Pakliže se na druhou stranu chcete na válečnou notu budoucnosti naladit z jiného úhlu, můžete čekání využít ke zhlédnutí úvodních střípků příběhu v devítiminutovém filmu Exodus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama