Úterní Virtual GP bude vysílat i O2 TV Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úterní Virtual GP bude vysílat i O2 TV Sport

Úterní Virtual GP bude vysílat i O2 TV Sport

David Plecháček

David Plecháček

15. 5. 2020 11:48
Reklama

Jelikož stále není zřejmé, kdy se na televizní obrazovky vrátí reálný sport a nebo třeba jezdci závodící v rámci motorsportu, spousta diváků lačnících po adrenalinu začíná sledovat alespoň esport. Další závod Virtual GP vám sice možná nepřinese takový šok jako odchod Sebastiana Vettela z Ferrari, ale vůbec poprvé budete moci sledovat podnik i v televizi. Přenášet jej bude O2 TV Sport.

Mercedes-Benz Virtual GP 2020 v pátém kole zavítá na slavný Nürburgring. Dvacet pilotů usedne do vozů Mercedes-AMG GT3 a pokusí se ovládnout závod na okruhu ve variantě GP. Bohužel se tak závodníci vyhnout vytrvalostní variantě včetně tzv. Severní smyčky, i tak by ale mělo být o zábavu postaráno.

Jak už jsme řekli, závod, který se pojede v úterý 19. května, bude prvně přenášený na televizní stanici O2 TV Sport. Přenos začíná jako vždy v 19:00, samotný závod poté odstartuje o půl hodiny později a potrvá přibližně pětačtyřicet minut. Kanál si však můžete naladit už o půl hodiny dříve, v 18:30 totiž poběží třicetiminutový dokumentární magazín o virtuálních závodech a historii šampionátu. Přenos však můžete sledovat i na YouTube v níže přiloženém videu.

Podniku zatím suverénně vládne Simon Kovačič z týmu Logitech CZC.cz eSuba se 102 body, druhý Erik Vizi z Benzina ORLEN Teamu ztrácí 34 bodů a má jich tak prozatím 68. Třetí Petr Kužela má bodů 66. Ten spadá do stejného týmů jako vedoucí Simon Kovačič, a Logitech CZC.cz eSuba tak dominuje i poháru konstruktérů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama