Úsměvná modifikace dělá Fallout 4 realističtějším. Nepřežijete s ní ani úvod hry
i Zdroj: Bethesda
Kuriozity Fallout 4 Novinka Úsměvná modifikace dělá Fallout 4 realističtějším. Nepřežijete s ní ani úvod hry

Úsměvná modifikace dělá Fallout 4 realističtějším. Nepřežijete s ní ani úvod hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 1. 2023 14:14

Fallout 4 sice nepatří mezi nejoblíbenější díly postapokalyptické série, díky své modernosti je ale jeho komunita modderů stále velmi aktivní. Fanoušek s přezdívkou UnrealSeptim nyní přinesl velmi vtipný mod More Realistic Intro for Fallout 4, jehož název je všeříkající.

Reklama

  • Modifikace More Realistic Intro for Fallout 4 zabije hlavního hrdinu hned na začátku příběhu v zájmu realističnosti

V původní hře rodinnou idylku na samém začátku hry naruší začátek nukleární války. Hrdina se ale na poslední chvíli stihne i se zbytkem rodiny ukrýt v podzemním bunkru Vault 111 a jen na pár vteřin ucítí vzduch plný jaderného ozáření. Intro je tak správně filmové, dramatické a hezky zasazuje hru do historického kontextu jejího světa.

Na druhou stranu to ale samozřejmě není vůbec realistické. Díky zásahu UnrealSeptima může být váš zážitek z Falloutu 4 mnohem autentičtější, byť poněkud kratší. S modifikací More Realistic Intro for Fallout 4 si totiž můžete vytvořit postavu a vyzkoušet pár základních interakcí. Při úprku do bunkru vás ale i s rodinou okamžitě sesmaží atomový výbuch a hra tím definitivně skončí. Jak romantické.

Pro instalaci stačí přesunout jeden soubor do adresáře se soubory hry a následně úpravu aktivovat. Samozřejmě jde spíše o humorný experiment. Stejný autor mimochodem podobným způsobem upravil i Fallout: New Vegas. S modifikací Realistic Brain Damage se hrdina hry, který na začátku utrpí dvě střely do hlavy, musí potýkat se skutečnými následky poranění hlavy. V tomto případě sice New Vegas můžete dohrát, postava má ale celou dobu pořádně zamlžený zrak a otřes mozku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama