Upgradujte svůj počítač s novou generací AMD Ryzen a NVIDIA GeForce RTX na TSBohemia.cz!
i Zdroj: AMD
Novinka Upgradujte svůj počítač s novou generací AMD Ryzen a NVIDIA GeForce RTX na TSBohemia.cz!

Upgradujte svůj počítač s novou generací AMD Ryzen a NVIDIA GeForce RTX na TSBohemia.cz!

Komerční sdělení
17. 11. 2022 21:08

Konec roku tradičně znamená oznámení další generace hardwarových komponentů, které budou určovat sílu další generace počítačů. Ani letošní rok nebyl výjimkou a opět jsme se dočkali masivního posunu výkonu. Právě na ty, kteří hledají ty nejnovější komponenty, myslí i náš partner TSBohemia.cz, který všechny zásadní komponenty už naskladnil či naskladňuje.

Reklama

Samozřejmě tak už můžete nakoupit novou generaci AMD Ryzen, které zkrátka v tuto chvíli dominují. Na stránkách je prozatím dostupná omezená nabídka, která se ale už brzy rozšíří. V tuto chvíli si můžete koupit například Ryzen 9 7950X s 16 jádry a 32 vlákny a maximální frekvencí neuvěřitelných 5,6 GHz.

Ve vyšší střední třídě pak nalezneme Ryzen 7 7700X s 8 jádry a 16 vlákny, které nabídnou frekvenci 5,4 GHz. Nakonec se můžeme podívat i na střední třídu v podobě Ryzen 5 7600X, který nabídne 6 jader a 12 vláken, zde se frekvence vyšplhala na 5,3 GHz. 

Když už budeme vylepšovat procesor, je také čas na novou grafickou kartu. I tady TSBohemia.cz nabízí celou řadu výkonných grafických karet NVIDIA GeForce RTX, včetně nové řady 4090. Do nabídky tak ještě před oficiálním spuštěním prodeje zařadila třeba GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4090 v čele s Gaming OC 24G. Pokud vám ale stačí současná a stále extrémně výkonná generace 3000, můžete sáhnout třeba po MSI GeForce RTX 3080 Ti SUPRIM X. K vybraným grafickým kartám navíc dostanete také hru Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition.

Tak co, není čas na upgrade?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama