Uniklé záběry ukazují prvních pár vteřin z rozpracované verze Skate 4
i Zdroj: EA / Neoseeker
Skate 4 Novinka Uniklé záběry ukazují prvních pár vteřin z rozpracované verze Skate 4

Uniklé záběry ukazují prvních pár vteřin z rozpracované verze Skate 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 4. 2022 09:23

Fanoušci prken už napjatě očekávají připravované pokračování skejťácké série Skate od EA. V minulosti hru obklopovala celá řada spekulací o plánované hratelnosti nebo verzi pro mobily, díky úniku zhruba 30 vteřin záběrů z velmi rané fáze hry ale můžeme konečně říct, že Skate půjde ve šlépějích předchůdců.

Reklama

  • Na internet unikly údajné uniklé záběry z alfaverze Skate 4
  • Jeff Grubb potvrzuje jejich autenticitu
  • Ukazují triky i pobíhání po světě

Video se objevilo na na streamovací platformě Odysee od anonymního uživatele RadDad. Hráč v něm ukazuje několik triků, grindování i pohyb po světě bez skateboardu včetně ragdoll fyziky pádu. Záběry jednoznačně připomínají starší tituly série, odpovídá jim i ovládací schéma s pravou analogovou páčkou pro “švihání” triků.

Samotná podoby hry naznačuje, že jde o extrémně ranou alfaverzi. Svět je tvořen placeholdery a jednoduchými modely budov, jeho design je pak spíše slepencem assetů pro testování různých funkcí hry. Na autory tedy ještě čeká spousta práce, a pokud jsou záběry alespoň trochu aktuální, letos hra prakticky určitě nevyjde.

Autenticitu úniku potvrdil respektovaný insider Jeff Grubb se slovy, že podoba hry odpovídá zmínkám z jiných zdrojů. Navíc slibuje, že se o hře více rozpovídá v zítřejším blogovém příspěvku ze série GrubbSnax, kde odhaluje zákulisní informace o vývoji různých titulů. Avizuje, že má informace o geniálním online režimu.

Video bylo v mezičase z platformy Odysee smazáno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama