Unikají první informace o rebootu Mortal Kombat. Podle respektovaných insiderů má vyjít v září
i Zdroj: NetherRealm Studios / Mortal Kombat 11 press kit
Novinka Unikají první informace o rebootu Mortal Kombat. Podle respektovaných insiderů má vyjít v září

Unikají první informace o rebootu Mortal Kombat. Podle respektovaných insiderů má vyjít v září

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2023 18:00

Dnes ráno jsme vás informovali o tom, že se schyluje k oznámení dalšího titulu z bojovkové série Mortal Kombat. Na ten láká například oficiální teaser s hodinami, začínají se ale objevovat i zákulisní informace od respektovaných insiderů.

Reklama

  • Podle insiderů má Mortal Kombat vyjít v září, nést číslovku 1 a přinést Peacemakera

Jako první přišel s kůži na trh známý leaker billbil-kun, který na Twitteru avizoval, že má hra nést název Mortal Kombat 1 a vyjde na současné generaci konzolí, tedy Xboxu Series, PlayStationu 5 a PC. Vedle toho se má ale podívat i na kapesní Nintendo Switch.

O tom, že by mělo jít o reboot se spekuluje i díky zmíněnému teaseru, který ukazuje hodiny s ručičkou přeskakující z čísla 11 (poslední titul série nesl toto označení) na 1. To by tedy sedělo k uniklému názvu hry. Tvrzení billbil-kuna pak podle svých zdrojů potvrzuje i magazín Windows Central. K oznámení by mělo dojít někdy během následujících dnů či týdnů. Na současné generaci a PC má hra stát 70 dolarů, na Switchi bude o deset dolarů levnější. K dispozici bude také prémiová edice za 110 dolarů a sběratelská za 250 dolarů. Ta bude zřejmě dostupná pouze pro PlayStation 5 a Xbox Series.

Podle zdrojů Windows Central a jiného známého insidera, Jeze Cordena, je v plánu vydání během letošního září. Součástí nabídky hrdinů mají tradičně být i licencované postavy z jiných univerz. Dojít má na Peacemakera od DC a údajně i Homelandera z komiksů The Boys.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama