Game Pass 15. května opustí pět her, včetně staršího titulu autora Immortality
i Zdroj: Paradox Interactive
Novinka Game Pass 15. května opustí pět her, včetně staršího titulu autora Immortality

Game Pass 15. května opustí pět her, včetně staršího titulu autora Immortality

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 5. 2023 16:21

Společnost Xbox představila chystaný nášup novinek pro květnovou nabídku předplatného Game Pass, zároveň s tím ale vyšlo najevo také to, které hry z nabídky v půlce měsíce alespoň na čas zmizí. Mezi nimi tentokrát nenajdeme žádný vysokorozpočtový trhák, ale pokud si brousíte zuby na Hearts of Iron IV nebo Her Story, měli byste zapracovat na dohrávání.

Reklama

  • Game Pass v květnu opustí pět her
  • Půjde o Hearts of Iron IV, Her Story, Before We Leave, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition a Umurangi Generation: Special Edition

Konkrétně z katalogu 15. května zmizí celkem pět her. Fanoušci strategií budou muset oželet solidní budovatelskou záležitost Before We Leave od studia Balancing Monkey, ve které se snažíte oživit zdevastovanou civilizaci. Strategické myšlení vyžaduje také grand strategy Hearts of Iron IV od Paradoxu, ve které můžete změnit chod druhoválečných dějin.

Příběhově založenější hráči mají ještě pár dní na dohrání Her Story. Unikátní vyprávění Sama Barlowa v roce 2015 ukázalo, že hry s živými herci ještě nejsou passé a nastartovalo sérii duchovních nástupců v podobě Telling Lies (taktéž nedávno zmizelo z Game Passu) a naposledy výborného Immortality (to už v Game Passu najdete).

Krkolomný název Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition skrývá výbornou japonskou vizuální novelu původně vydanou pro PlayStation Portable. Posledním odchozím je pak fotografický příběhový titul z “debilní budoucnosti” Umurangi Generation: Special Edition.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama