Ultimátní edice pro Cyberpunk 2077 přichází s novou upoutávkou. Nechybí ani Keanu Reeves a Idris Elba
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Ultimátní edice pro Cyberpunk 2077 přichází s novou upoutávkou. Nechybí ani Keanu Reeves a Idris Elba

Ultimátní edice pro Cyberpunk 2077 přichází s novou upoutávkou. Nechybí ani Keanu Reeves a Idris Elba

David Bernard

David Bernard

6. 12. 2023 15:30

Vydání ultimátní edice sci-fi RPG Cyberpunk 2077 doprovází zcela nová upoutávka, která kombinuje záběry z původní hry a rozšíření Phantom Liberty. Akcí napěchovaným trailerem vás provedou Keanu Reeves a Idris Elba.

Reklama

  • Vyšla ultimátní edice pro Cyberpunk 2077
  • Upoutávka kombinuje záběry z původní hry a z rozšíření Phantom Liberty
  • Trailerem vás provedou Keanu Reeves a Idris Elba
  • Do hry současně dorazila obsahová aktualizace 2.1

V úterý 5. prosince došlo k vydání ultimátní edice populárního sci-fi RPG Cyberpunk 2077, které vzniklo pod taktovkou polského herního studia CD Projekt RED. Ta obsahuje jak základní hru, tak i velmi kladně přijaté zářijové rozšíření Phantom Liberty. Tvůrci nyní přicházejí s novou upoutávkou, která kombinuje záběry z původní hry a nového rozšíření. Akcí napěchovaný trailer uvádějí protagonisté Johnnyho Silverhanda a Solomona Reeda, tedy Keanu Reeves a Idris Elba.

Spolu s ultimátní edicí vyšla i aktualizace s pořadovým číslem 2.1, která do hry implementuje žádaný systém městské hromadné dopravy v podobě metra. Update nicméně přináší mnohem více. Vylepšena byla například jízda na motocyklu, vztahové interakce či automobilové závody. Pokud jste Cyberpunk 2077 ještě nehráli a přemýšlíte o tom, nyní je ta správná chvíle.

Ultimátní edice pro Cyberpunk 2077 je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na herní konzole minulé generace se kvůli technickým nárokům nepodívá.

Cyberpunk 2077 se konečně dočká funkčního metra. Nastupte si
i Zdroj: CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 se konečně dočká funkčního metra. Nastupte si

Již 5. prosince vychází další obsahová aktualizace pro Cyberpunk 2077, tentokrát s pořadovým číslem 2.1. Hráči se konečně…

2. 12. 2023 18:00
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama