Ukázky z Midnight Suns blíže představují Iron Mana. Gameplay záběry doplňuje video mapující jeho historii
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Ukázky z Midnight Suns blíže představují Iron Mana. Gameplay záběry doplňuje video mapující jeho historii

Ukázky z Midnight Suns blíže představují Iron Mana. Gameplay záběry doplňuje video mapující jeho historii

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 7. 2022 12:34

Studio Firaxis již představilo oplechovaného Tonyho Starka, který bude nepostradatelným hrdinou tahovky Marvel’s Midnight Suns. Osobnost bohatého filantropa nyní přibližují další ukázky.

Reklama

  • Další ukázky se zaměřují na Iron Mana
  • Ve hře zajistí možnost znovu si líznout z balíčku karet
  • Tím může spustit zajímavé bonusy

Hra za Iron Mana je postavena na mechanismu, který umožňuje zbavit se nepotřebných kartiček a znovu si líznout. Tím se samozřejmě zvyšuje šance, že se na ruce objeví vhodnější karty pro daný moment. To ale není vše. Opětovné tahání z balíčku může také aktivovat dodatečný bonus, například buff, s nímž hrdinové získají nezanedbatelnou výhodu. Konkrétní kombinace najdete v přiloženém videu. Iron Man k tomu umí způsobit opravdu velké poškození, to vše z něj dělá skvělého kamaráda do deště.

Studio Firaxis zároveň uvolnilo trailer mapující kompletní historii Tonyho Starka, která sahá až do roku 1963, Stan Lee a Jack Kirby jej poprvé uvedli v sérii Tales of Suspense. Zajímavé je, že dle původního záměru měli čtenáři zbohatlíka nenávidět, jelikož se v období studené války snažil přiživit jako bezpáteřní dealer zbraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama