Ukázka z Hogwarts Legacy se možná objeví už ve čtvrtek, s termínem souhlasí i bývalý vývojář z Avalanche Software
i Zdroj: Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Ukázka z Hogwarts Legacy se možná objeví už ve čtvrtek, s termínem souhlasí i bývalý vývojář z Avalanche Software

Ukázka z Hogwarts Legacy se možná objeví už ve čtvrtek, s termínem souhlasí i bývalý vývojář z Avalanche Software

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 3. 2022 09:00

Všichni potterheadi se zálibou ve videohrách momentálně netrpělivě vyhlížejí další novinky k Hogwarts Legacy, spekulace totiž naznačují, že právě během března dorazí další trailer a spolu s ním snad také potvrzení, že akční RPG opravdu vyjde letos. Další náznaky přináší bývalý vývojář.

Reklama

  • Ve čtvrtek se možná uskuteční další State of Play
  • Na prezentaci by se mohla objevit ukázka z Hogwarts Legacy
  • S termínem souhlasí i bývalý šéfdesignér - Troy Leavitt

Troy Leavitt pracoval v Avalanche Software jako šéfdesignér, minulý rok v březnu ovšem tým opustil. Vyšlo totiž najevo, že dříve točil videa, v nichž se ostře vymezoval vůči bojovníkům za sociální spravedlnost a jejich názorům, za což byl následně kritizován. 

Hogwarts Legacy opustil šéfdesignér
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Hogwarts Legacy opustil šéfdesignér

Troy Leavitt, šéfdesignér projektu Hogwarts Legacy, se nedávno dostal do hledáčku kritiků. Stál za tím tvůrce obsahu Liam…

5. 3. 2021 09:36
10

Na hru o víkendu poukázal kanál Podcast Now, který se zaměřuje na horké novinky ze světa videoher a filmu. V příspěvku na Twitteru připomněl, že do další prezentace State of Play zbývá posledních pár dní, věnovat by se měla právě Hogwarts Legacy. Na to konto se ozval Leavitt, který sice odmítl cokoliv potvrdit, načasování ale údajně sedí.

To vše samozřejmě musíme brát s velkou rezervou. Už je to celý rok, co Leavitt Avalanche Software opustil, pravděpodobně ztratil přehled o aktuálních plánech, byť nelze vyloučit, že stále čerpá informace od bývalých kolegů. Moudřejší budeme ve čtvrtek, právě 10. března má dojít na zmíněnou prezentaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama