Ukázka z Age of Empires IV nabízí ochutnávku z multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Age of Empires IV Novinka Ukázka z Age of Empires IV nabízí ochutnávku z multiplayeru

Ukázka z Age of Empires IV nabízí ochutnávku z multiplayeru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2021 11:02

Zhruba za měsíc se fanoušci série Age of Empires konečně dočkají čtvrtého dílu. Autoři se rozhodli, že je načase ukázat, jak budou probíhat multiplayerové bitvy.

Reklama

  • Autoři Age of Empires IV předvedli, jak bude vypadat multiplayer
  • K dispozici je ukázka 1v1 bitvy mezi Rusy a Svatou říší římskou
  • Hra vyjde 28. října

K dispozici máme souboj, který trval téměř 45 minut, Rusové napochodovali proti jednotkám Svaté říše římské. Hned z prvních několika minut je jasné, že oba hráči moc dobře vědí, co dělají (jde ostatně o zástupce z řad vývojářů), díky pohotovnému komentáři ukázka velmi dobře demonstruje důležité herní principy a strategie vedoucí k vítězství.

Age of Empires IV spoléhá na osm národů, krom výše zmíněných se představí také Angličané, Číňané, Francouzi, Mongolové, Abbásovská dynastie a Dillíský sultanát. V singleplayerové části budou připraveny čtyři historické kampaně - Normanské tažení, Stoletá válka, Vzestup Moskvy a Mongolská říše.

Hra si prošla uzavřeným betatestem, po němž následovaly dvě otevřené zátěžové zkoušky, zdá se, že je vše na dobré cestě. Age of Empires IV vyjde 28. října na PC, hned od prvního dne bude k dispozici v nabídce služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama