Údajně se chystá Ghost of Ikishima. Samostatné rozšíření původní hry by mělo vyjít ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Údajně se chystá Ghost of Ikishima. Samostatné rozšíření původní hry by mělo vyjít ještě letos

Údajně se chystá Ghost of Ikishima. Samostatné rozšíření původní hry by mělo vyjít ještě letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 6. 2021 11:18

Ghost of Tsushima se již v týdnu proplížil do našich novinek, když jsme informovali o změnách spojených s krabičkou hry. Další zpráva se týká možného rozšíření, na kterém se nyní údajně pracuje.

Reklama

  • Nepotvrzené informace poukazují na Ghost of Ikishima
  • Podle všeho jde o standalone rozšíření
  • Vyjít by mělo během letošního roku

S informací přispěchal Shpeshal_Nick, spoluzakladatel fóra XboxERA. Podle něj se pracuje na standalone rozšíření s označením Ghost of Ikishima, které povahově odpovídá titulům Spider-Man: Miles Morales nebo Uncharted: Lost Legacy.

Uživatel KatharsisT pak doplnil, že půjde čistě o singleplayerové rozšíření, nebude tedy nijak navazovat na Ghost of Tsushima: Legends. O platformách se zatím nic neřeklo, dá se ale očekávat, že se hra podívá na PlayStation 4 i PlayStation 5.

Shpeshal_Nick navíc dodal, že by Ghost of Ikishima měl vyjít ještě během letošního roku. Pokud by tomu tak skutečně bylo, je zřejmě nejvyšší čas přídavek oficiálně oznámit. Rozšíření patrně dává smysl, už jen vzhledem k úspěchu Milese Moralese. Ten se sice nevyrovnal svému předchůdci, i tak ale šlo o žádanou novinku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama